На Львівщині хліб не подорожчає

Підстав для подорожчання хлібу немає. Аграрний фонд забезпечує хлібопекарські підприємства борошном, ціна на яке дешевша за ринкову. Про це  повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк перебуваючи на одному з хлібопекарських підприємств, інформує прес-служба Мінагрополітики.Щомісячно «Концерном «Хлібпром» за соціальними цінами реалізується 320-330 тонн соціального хліба простої рецептури в 153 торговельних підприємствах Львівської області. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації, посилаючись на керівництво «Концерну «Хлібпром».
За їхньою інформацієюі перший заступник голови ЛОДА Богдан Матолич провів робочу зустріч з керівництвом концерну піід час якої обговорено питання торгівлі хлібом та хлібобулочними виробами у Львівській області.
Зазначимо, станом на 30 жовтня 2012 року Львівщина за рівнем цін на хліб пшеничний з борошна першого ґатунку займала 7 місце в Україні, а на хліб житній та житньо-пшеничний – 9 місце. - пише Львівський портал.
До соціальних належать наступні найменування хліба: хліб Софіївський (0.7 кг), хліб Традиційний (0,75 кг), хліб Звичайний (0,7 кг), хліб Теремнівський (0,7 кг), хліб Карпатський (0,7 кг), хліб Подільський (0,65 кг).

Актуальність
(0 оцінок)
Автор
(0 оцінок)
Якість матеріалу
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Актуальність
0/12
Автор
0/12
Якість матеріалу
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку