16:54, 7 листопада 2012 р.

«Зимові зустрічі » у Львові

1 грудня 2012 року у Львів-Винниках в ресторані  "Гетьман" відбудеться другий конкурс українських вокалістів "Зимові зустрічі 2012".

На конкурс дозволяється подавати тільки зразки вокальних робіт українською мовою в категорії авторської пісні, народної пісні чи кавер версії відомих хітів. Пісні під оригінальний супровід відомих українських естрадних виконавців не допускаються з метою застереження авторських прав. 

Кожен користувач для участі в конкурсі може подати тільки одну композицію в кожній категорії. Переможців у конкурсі визначає журі, склад якого, з метою мінімізації можливих впливів, буде озвучено на самому конкурсі.

«Зал для проведення конкурсу вміщає 220 людей. Тому, з метою оптимізувати видатки і організувати все вчасно, вводяться додаткові жорсткі правила, - повідомляють організатори. -Видатки на дорогу, проживання та харчування - учасників. Вартість одного місця - 110 грн., на цю суму гарантується стіл протягом фестивалю-конкурсу.  Щоб стати гарантованим учасником проплачувати потрібно  до завершення реєстрації.»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...