• Головна
  • У Шевченківському гаю збудують низку нових об’єктів
16:13, 10 серпня 2018 р.

У Шевченківському гаю збудують низку нових об’єктів

10 серпня виконавчий комітет Львівської міськради дозволив Музею народної архітектури та побуту проектувати й будувати нові об’єкти інфраструктури на території.

Як повідомили у прес-службі ЛМР, йдеться про новий інформаційно-освітній центр, фондосховище, а також новий адмінкорпус. Існуючу будівлю адміністративного корпусу мають намір передати представникам монастиря Свято-Іванівської Лаври Студійського Уставу УГКЦ, що розташована на території скансена - інформує 032.ua.

Візуалізація: ЛМР

Візуалізація: ЛМР

У рамках Стратегії розвитку “Шевченківського гаю” до 2027 року, цього року у Львові розпочали будівництво нового інформаційно-освітнього центру із конференц-залами, лекторіями, приміщенням для виставок. Зараз триває тендер і до кінця року планують провести першочергові роботи.

Читайте також: На проспекті Свободи висадять нові дерева, - ФОТО

Окрім цього, розпочнуть роботу і над проектом нового адміністративного корпусу Музею, та фондосховища, а також відреставрують кілька пам’яток і експонатів у скансені. Загалом Музей народної архітектури та побуту налічує 21 тисячу експонатів.

Замовником проектних робіт і будівництва зазначених об’єктів є Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького.

Нагадаємо, цього року у бюджеті розвитку Львова передбачили 3,7 млн гривень на благоустрій “Шевченківського гаю”. Окрім вже згаданих об’єктів, на території музею хочуть збудувати автостоянку (при вході) та екскурсійну доріжку, відремонтувати Співоче поле.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #скансен #музей #Шевченківський_гай #будівництво #освіта #туризм #УГКЦ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...