• Головна
  • 32 громадянам Львівщини надали іпотечні кредити
Новини компаній
09:33, 7 листопада 2012 р.

32 громадянам Львівщини надали іпотечні кредити

Новини компаній

Кредитні комітети ПАТ «Укргазбанк» та Львівської філії АТ «Ощадбанк» прийняли рішення про надання іпотечних кредитів за програмою “Доступне житло” 32 громадянам Львівщини
Водночас до банків звернулось 1 147 громадян, що бажають отримати іпотечний кредит, – про це йшлося 05 листопада на нараді під керівництвом першого заступника Богдана Матолича щодо вирішення проблемних питань з реалізації соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Доступне житло». Теперь им остается только мебель в Днепродзержинске купить.
Також на нараді розглянуто питання реалізації пілотних проектів – об’єкту на вул. Калнишевського,3 у м. Львові та об’єкту в с. Зубра по вул. Лісна, 50А, а також визначено основні напрямки розвитку та вдосконалення роботи щодо реалізації зазначеної програми.
Нагадаємо, інформацію щодо змін, внесених до Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів, розміщено на офіційній веб-сторінці облдержадміністрації у публікації «Нові можливості для громадян, що виявили бажання отримати пільгові іпотечні кредити». 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...