• Головна
  • Львівська ОДА шукає креативну молодь
18:42, 5 листопада 2012 р.

Львівська ОДА шукає креативну молодь

Львівська ОДА оголошує конкурс на визначення найкращого проекту Молодіжної адміністрації.
 З цією метою керівник області ініціює створення Львівської обласної молодіжної адміністрації та оголошує конкурс на розробку кращого проекту майбутньої Молодіжної адміністрації.
Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк шукає креативну молодь, яка здатна продукувати цікаві управлінські рішення. 

«Сьогодні важливо долучити креативну молодь до продукування управлінських рішень – використати нові підходи в економіці, формуванні бюджету тощо. Переконаний, що створення молодіжної адміністрації додасть владі імпульсу відкритості, альтернативності думки. Молодь має власне, часом неординарне, але на практиці корисне бачення роботи такого органу, яким може стати Молодіжна адміністрація», – наголосив Михайло Костюк.

Голова Львівської ОДА зазначив, що Молодіжна адміністрація буде інтегрована до роботи облдержадміністрації. «Це буде повноцінний орган і водночас серйозна школа управлінців, майбутніх лідерів», – зазначив керівник області.

За дорученням Михайла Костюка управління освіти і науки Львівської ОДА проводитиме конкурс на визначення кращого проекту Молодіжної адміністрації. Автори кращих і цікавіших проектів будуть запрошені до роботи Молодіжної адміністрації, а також отримають винагороду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...