• Головна
  • Доставка їжі та напоїв у Львові: актуальні номери та інформація
Спецпроект на 032.ua
18:45, 1 серпня 2018 р.

Доставка їжі та напоїв у Львові: актуальні номери та інформація

Спецпроект на 032.ua
Доставка їжі та напоїв у Львові: актуальні номери та інформація

Склали відповідальний іспит в університеті? Посварилися на роботі з керівником? А можливо просто видався дуже важкий робочий тиждень? Стресові ситуації знайомі кожному з нас, правда ж?

Як же боротися зі стресом? Перегляд кінокомедії, відпочинок з друзями, або ж романтична прогулянка – доволі класна ідея, але...британські вчені давно довели, що в боротьбі зі стресом допомагає смачна їжа. І не обов’язково готувати її самостійно, витрачаючи час та власні нерви. Можна просто взяти в руки свій смартфон та зробити всього один дзвінок. 

Актуальна інформація по доставці їжі та доставці смачних напоїв у нашому спецпроекті, який ми підготували спільно із парнерами сайту.

SushiDo - відчуй музику смаку

Доставка суші «Суші До» створена спеціально для того щоб показати нашим клієнтам, наскільки швидкою може бути доставка, і що суші - це красиво та дуже смачно. Наші соковиті суші  тануть у роті, з ніжним лососем, свіжим хрустким огірочком, томлені смачним вершковим сиром і горіховим смаком кунжуту. А може бути, злегка солодкуватий і пікантний вугор з найтоншими скибочками авокадо, м'яким сиром і норі.

Очевидно, що для приготування ми вибираємо тільки перевірених часом партнерів-постачальників. Висока якість інгридієнтів - гарантія смаку і свіжості наших нігірі та суші, які ви отримуєте.

У приготування наших суші залучені всі - від кур'єра до власника, який безпосередньо приймає участь у створенні смачного шедевру. Ми оперативно реагуємо на ваше замовлення, і щодня робимо все можливе для того, щоб ви отримали насолоду від наших страв та були задоволені якістю нашого сервісу. Наша мета - познайомитись з вами один раз і подружитися назавжди.

Компанія починала свою історію чотири роки тому з суші, проте пізніше в меню доставки з'явилися і інші страви. Смачні салати та супи, які здивують навіть затятих гурманів, а також цікаві додатки до них. «СушіДо» — єдині у Львові, які пропонують запечені роли. Їхній смак припаде до душі кожному нашому клієнту.

Важливо, що ми ніколи не готуємо страви заздалегідь. Всі страви готуються тільки для конкретного замовлення і тільки до певного часу. Тому наші клієнти гарантовано отримують найсвіжіші і найсмачніші суші і нігірі.

Facebook:https://www.facebook.com/Sushi-do-791825524189221/

Сайт:http://sushi-do.lviv.ua/

Контакти: +38 (097) 183-11-44, +38 (093) 183-11-44

Пошта:  [email protected] 

Адреса: м. Львів, вул.Сахарова 7

Графік роботи:

з 10.00 до 22.00 без вихідних

Доставка їжі RedBox

Якщо їжа - то якісна! Якщо доставка то швидка! Якщо доставка їжі- то тільки у RedBox.

Спробуй щось новеньке- замов у RedBox  «Все й одразу».

Найкращою мотивацією є щасливі та задоволені замовники та гості, саме тому страви у RedBox завжди готуються з якісних та свіжих інгредієнтів. 

В RedBox ви маєте можливість замовити: бургери, суші, піцу, перші страви та гарніри, салати, напої, а також після основних страв побалувати себе десертами.

Кур’єри компанії завжди пунктуальні та швидкі, доставлять вчасно ваші страви по Львову  та передмісті, адже час - найцінніший ресурс.

Сервіс, котрий по-справжному любить  своїх гостей та пропонує  завжди  вигідні акції та систему лояльності - «Друзі RedBox».

Також для зручності клієнтів доставка RedBox  передбачила всі можливі способи оплати, а саме: на сайті, готівкою або ж карткою.

Скориставшись онлайн сервісом RedBox, ви зможете створити затишну атмосферу сімейної вечері, організувати ідеальні посиденьки з друзями або ж зробити масштабну вечірку, на котрій кожен буде задоволений, і навіть найвибагливіші гурмани не залишаться байдужими.

RedBox – доставка смачної їжі з якою більше не захочеться готувати.

Час роботи: ПН-НД з 10-23

Сайтhttps://redbox.lviv.ua/

https://www.facebook.com/redboxlviv/

https://www.instagram.com/redbox_cafe/

Телефони

+38 (096) 919 93 67

+38 (093) 014 17 38

Час доставки

по Львову до 90 хв

у передмістя до 120хв

Мінімальна сума замовлення

по Львову 200грн

у передмістя 500грн.

Food Factory - доставка смачної піци та суші у Львові

Доставка суші у Львові від Food Factory - це дуже смачні роли, дивовижні соуси, вигідні асорті сети, справжні японські удони, смачнюча піца і, звичайно ж, напої.

Концепція ресторану Food Factory має на меті доставку їжі ресторанної якості за доступними цінами додому та в офіс. Незалежно від того, що ви замовите, ми будемо раді подарувати Вам шматочок своєї думки про сучасний якісний сервіс доставки суші та піци у Львові.

Доставка їжі у Львові здійснюється власною службою експрес-доставки, тому ми можемо Вам гарантувати максимально швидку доставку до дверей вашого дому чи офісу. Оплату замовлення можна здійснити готівкою або банківською картою. У наших кур'єрів завжди є здача при готівковому розрахунку.

Ваше замовлення суші буде укомплектований усіма необхідними аксесуарами, які зроблять Вашу трапезу зручною і приємною: одноразові палички, японський хрін «Васабі», маринований імбир, соєвий соус, серветки, зубочистки.

Всі страви в нашому ресторані починають готувати виключно після оформлення Вашого замовлення, що гарантує незмінно високу якість кожного замовлення. Для приготування суші у Львові ми використовуємо тільки якісні інгредієнти від перевірених постачальників і виробників.

У нас є постійно діючі акції: "3 піци + 1 в подарунок", "При замовленні від 300 грн - крильця в подарунок", "Чотири роли за ціною трьох" та ще багато інших, з якими детальніше можна ознайомитись у нас на сайті.

Вартість: суші від 45 грн, піца від 100 грн, удони від 55 грн.

Вартість доставки: при замовленні від 150 грн - безкоштовно.

Час роботи доставки: з 11:00 до 23:00

Контакти:

+38 (096) 107 52 22

+38 (093) 107 52 22

+38 (095) 107 52 22

https://food-factory.com.ua

Facebook: https://www.facebook.com/PizzaLviv/

Instagram: https://www.instagram.com/foodfactory_lviv/

Garden  – сервіс доставки гурманських корисних страв.

На противагу cучасній популярності суші/піци/бургерів  сервіс доставки Garden пропонує справжню свіжоприготовлену їжу з прорахованою енергетичною цінністю та правильним балансом нутрієнтів. Це не суто вегетаріанська кухня та не сервіс заснований на дієтах – це гостинний простір, де поєднуються пропозиції  для людей різних кулінарних вподобань.

Доставка Garden працює як в режимі онлайн-ресторану, що дозволяє робити  разове замовлення, так і пропонує  стабільну програмну співпрацю –  організує Ваш денний, тижневий чи місячний збалансований  раціон.

Для корпоративного клієнта  готує обідні комплекси гурмана у трьох варіаціях.

Категорії гурманських страв : крем-супи, салати, основні страви, здоровий street food та напої 

Щоб Вам було безпечно – Garden готує з-під ножа та використовуємо свіжі інгредієнти.

Щоб Вам було смачно – Garden  творить за  гурманськими рецептами зі старанністю фахового кухаря.

Щоб Вам було корисно – Garden  балансує калорії та насичує корисними елементами.

Щоб Вам було комфортно – Garden доставляє усе готове чи  додому, чи в офіс, чи де вам зручніше.

 Сервіс ідеально підходить для активних зайнятих людей, які не йдуть на компроміси з якістю їжі та обирають здорове збалансоване харчування. Проте компанія прагне надихнути усіх інших турбуватися про себе та обирати смачні та корисні  страви. 

 Доставка Garden  не пропагує конкретних дієт та обережно ставиться до харчових трендів, адже вони  -  «їжа здорового глузду». Важливіше відчувати свій організм та керуватися базовими потребами у всіх поживних речовинах, а не сліпо слідувати маркетинговій моді категорично вилучаючи без потреби певні складники.  

Сайт :https://gardenlviv.com/

Fb:gardenlviv

In:garden_lviv

Телефон : 0960290531

Час доставки: від 45 хв

Мін. замовлення : від 100 грн.

Вартість доставки 40 грн., при замовленні на суму більше 350 грн. - безкоштовно

Kvadrat Sushi & Pizza

Kvadrat Sushi&Pizza- це не просто сервіс доставки їжі, це твоя доставка задоволення 

Це можливість отримати з кожним вашим замовленням велику порцію задоволення та відмінного смаку!

Доставка суші Kvadrat Sushi&Pizza — це лише свіжі продукти у руках кваліфікованого шеф-кухаря, без жодних напівфабрикатів.

В меню сервісу ви можете обрати суші на будь-який смак,  салати та піцу, напої та соуси.

А ще, дуже смачні ціни і, без сумніву, любов до кожного клієнта.

Компанія Kvadrat Sushi&Pizza пропонує своїм клієнтам постійно акції та знижки.

4 страви за ціною 3, накопичувальна система знижок, знижки на великі замовлення, лише свіжі страви з натуральних, свіжих продуктів, швидка доставка та мінімальна сума замовлення — саме так Kvadrat Sushi&Pizza проявляє свою любов до клієнта.

А іменинників чекає приємний подарунок у вигляді 10% знижки на все замовлення.

Kvadrat Sushi&Pizza — ідеальний варіант для сімейної вечері, вечірки, святкування Дня народження чи просто привід побалувати себе ідеальною японською кухнею.

Зробіть замовлення зараз та переконайтесь самі! 

Мережа безкоштовної доставки їжі

KVADRAT Sushi&Pizza™️

  •  063-537-55-33
  •  097-010-40-10

www.kvadratsushi.com.ua

https://www.instagram.com/kvadrat.sushi/

https://www.facebook.com/kvadrat.sushi/

Працюємо щодня з 12:00 до 00:00

Доставка безкоштовна від 30хв

Мінімальна сума замовлення 200 грн

Yakuza - швидка доставка суші та піци у Львові

Зголодніли? Захотілося чогось смачного? Проводьте вечір в компанії друзів?

Ви потрапили за адресою - в нас Ви зможете замовити смачну піцу, суші, роли, салати, приготовані з натуральних свіжих продуктів з доставкою додому чи офіс від Yakuza у Львові.

У всіх різні вподобання в їжі, але серед нашого меню суші та піци, кожен може знайти собі щось до смаку. Є ніжні та гострі, з сиром та рибою, є вегетаріанські та м'ясні. Є маленькі та великі піци розміром 32 см та 50 см., а також набори для великої компанії. Асортимент нашого меню задовольнить смак найвибагливішого гурмана.

Наша піца - тільки свіже тісто, суші та роли - тільки свіжа риба. Ми не використовуємо заморожені напівфабрикати, підсилювачі смаку та інші хімічні добавки.

Зробіть замовлення суші і піци додому або офіс: наші кур'єри оперативно доставлять замовлення за вказаною Вами адресою протягом години. Скористайтеся інтерактивним кошиком або зверніться до оператора мобільного call-центру.

Не хвилюйтеся щодо приборів і традиційних приправ. У вартість будь-якого замовлення входять палички, васабі, імбир і соєвий соус.

При сумі замовлення від 199 грн. (наприклад, одна велика піца і суші) - безкоштовна доставка! Оплату можна здійснити готівкою кур'єру або онлайн переказом при замовленні на сайті.

І найприємніше – постійні акції! Для наших клієнтів діють найвигідніші акційні пропозиції:

  • Акція 3+1: при замовленні трьох піц Ви отримуєте четверту піцу у подарунок!
  • Акція 4+1: при замовленні будь-яких чотирьох страв Ви отримуєте п’яту страву у подарунок!
  • Акція 5+1: при замовленні п’яти ролів Ви отримуєте шостий рол у подарунок!

Вартість доставки: безкоштовно.

Мінімальна сума замовлення: 199 грн.

Час роботи: з 11:00 до 23:00

Контакти:

+38 (073) 80 05 009

+38 (098) 26 37 505

+38 (050) 53 42 556

http://www.yakuzalviv.com

Facebook: https://www.facebook.com/yakuza.lvivpizza/

Instagram: https://www.instagram.com/yakuzalviv/

Jagger - доставка коктейлів

Вперше у Львові запрацював сервіс доставки готових коктейлів. Це стане чудовим доповненням до Вашої особливої події, наприклад, святкування Дня народження, дівич-вечора, корпоративну, романтичного побачення чи просто дружніх посиденьок.

Всі коктейлі - лише з якісних інгредієнтів. В меню Ви знайдете дегустаційний сет із 4 різних коктейлів та фруктів, який також буде чудовим подарунком.

Замовлення приймаються щодня з 12:00 до 22:00 (кількість – від 1 коктейлю).

Доставка – безкоштовна.

Для замовлення потрібно написати у приватні повідомлення:

Instagram - https://www.instagram.com/jaggerlviv/ 

Facebookhttps://www.facebook.com/jaggerlviv/

і вказати товар, кількість, адресу доставки та контактний номер телефону.

De Luxe - доставка їжі європейської та японської кухні

Бездоганна репутація кухні  у De Luxe широко відома як у Львові, так і за його межами. Кожна страва нашого ресторану - це маленьке творіння,  до створення якого шеф-кухарі  докладають максимум зусиль, натхнення та любові. Ресторанна якість їжі, швидка доставка і зручна система складання замовлення дозволить Вам вже через годину насолоджуватися вишуканими стравами європейської  чи японської кухні.  Сніданки, перші страви, бургери, салати, холодні та гарячі закуски, суші набори, нігірі, футомакі, десерти, фреші, лимонади та ще багато іншого ви знайдете у ресторані Де Люкс.

Роблячи замовлення доставки їжі у Де Люкс, ви можете бути впевненими у наступному:

  • Немає напівфабрикатів 
  • продукти не піддаються тривалому зберіганню
  • Авторські рецепти
  • Професійні кухарі
  • Натуральні та свіжі продукти

Для того щоб зробити замовлення, оформляйте  його  на сайті онлайн  або телефонуйте за номером  +380 (097) 00 199 00 

Вартість доставки та оплата:

 Ви можете оплатити ваше замовлення готівкою або карткою при отриманні.

Доставка  безкоштовна при замовлені від 200 грн. 

Час доставки:

Оператор вам повідомить час доставка, в середньому це 1 год.

Графік роботи:

Ми працюємо щодня і без вихідних

Понеділок - П’ятниця  з  11:00 до 00:00

Субота – Неділя  з 13:00 до 01:00

До кожного замовлення додаються необхідні прибори, зубочистки,серветки та жуйки.

Контакти:

Адреса: м. Львів, вул. В. Великого, 2

Email: [email protected]

Сайт: http://deluxedostavka.com.ua/ 

Номер телефону: +38097 00 199 00

Pizza Yolla - найдемократичніша доставка піци у Львові

Раптово захотілося побалувати себе ароматною та смачною стравою? Бажання зрозуміле і просте. Але що робити, якщо в холодильнику майже порожньо, а йти за покупками немає часу або бажання? Звичайно ж, звернутися в Pizza Yolla! Ми швидко прийдемо Вам на допомогу і вирішимо цю проблему найсмачнішим чином.

7 причин замовити піцу в Pizza Yolla:

ДОСВІД. Наша компанія на ринку вже понад 4 роки.

Саме досвід дозволяє нам будувати ефективну систему роботи, яка гарантує клієнтам сервіс належної якості.

ЯКІСТЬ. Свіжість і якість продуктів - для нас найважливіший критерій.

Ми ретельно обираємо постачальників, звертаючи увагу в першу чергу на якість. Ми не використовуємо шкідливих добавок, підсилювачів смаку, трансгенних жирів і інших подібних інгредієнтів. Не лінуємося і готуємо наш фірмовий піца-соус із натуральних томатів з додаванням спецій, а не купуємо готовий зі штучними хімічними добавками.

СМАК. Наша піца реально смачна. Адже рецептуру кожної піци для нас розробляє наш піццайоло.

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА у Львові з 11:00 до 23:00, але є мінімальна сума замовлення – від 150 грн.

БАГАТО НАЧИНКИ. Свіжої, апетитної та правильно нарізаної. Ми вважаємо за краще не сильно подрібнювати продукти, особливо м'ясні - адже нам нема чого приховувати.

ДОСТУПНІ ЦІНИ. Замовити піцу у Львові зараз легко, але мало хто зможе запропонувати такі смачні і якісні страви, приготовані зі свіжих і натуральних продуктів за оптимальною вартістю.

ЯКІСНИЙ СЕРВІС. Досвідчені та грамотні оператори із задоволенням дадуть відповідь на всі Ваші питання, а від спілкування з ввічливим кур'єром у Вас залишаться самі позитивні враження.

Замовити піцу додому дуже легко! Вам не доведеться їхати в кафе. Оптимальне рішення - замовити піцу у Львові в режимі онлайн. Всього декілька кліків або один дзвінок - і Ваші ласощі вже готують для Вас! 

Мінімальна сума замовлення: від 150 грн.

Вартість доставки: БЕЗКОШТОВНО

Час роботи: з 11:00 до 23:00

Контакти: 

м. Львів, вул. Наукова, 29а

+ 38 (098) 400-88-15

+38 (093) 400-88-15

https://www.pizzayolla.lviv.ua

Facebook: https://www.facebook.com/pizzayolla.lviv/ 

Instagram: https://www.instagram.com/pizza_yolla/

Sushi Bazar - смачна доставка суші у Львові

У меню Sushi Bazar  клієнт може знайти набори як для малих, так і для великих компаній, також є вибір різноманітних ролів та макі, гункани та салати.

Sushi Bazar — це чудовий варіант для обіду на роботу, вечірки з друзями, вечері із другою половинкою чи в колі сім'ї і т.д.

Основною родзинкою компанії Sushi Bazar  є "Щоденні Акції" - це різні смачні набори за вигідною ціною та смачним подарунком.

В розділі «Щоденні Акцій» представлено сім варіантів наборів на кожен день тижня, таким чином  Sushi Bazar пропонує поласувати смачними стравами і кожного дня мати змогу спробувати щось нове.

Сервіс Sushi Bazar пропонує за найкращою ціною смачнючі роли та суші, що тануть в роті.

Імбир, соєвий соус та васабі надаються до кожного замовлення безкоштовно.

Для Вашої зручності можлива оплата готівкою або ж через додаток Приват24.

Всі набори готуються безпосередньо після замовлення, що гарантує їх свіжість та відмінні смакові якості.

Спробувавши лише один раз - залишишся постійним клієнтом Sushi Bazar.

Графік роботи:

 Щоденно з 11:00 - 22:00 ( прийом замовлень з 11:00 до 21:30 )

Контакти:

https://sushibazar.com.ua/

https://www.facebook.com/sushibazar.com.ua/

https://www.facebook.com/groups/sushibazar/

+38(068) 144-85-74

+38(093) 144-13-74

Час доставки 60-90 хвилин.

Карузо - швидка доставка піци у Львові

Зголодніли? Плануєте вечір у колі друзів чи сім'ї?  Хочете замовити піцу додому або ж на офіс? Доставка піци Карузо привезе ваше замовлення у будь-який куточок нашого міста.

Основною перевагою компанії Карузо є великий асортимент піци - ви можете обрати м'ясну, рибну, сирну або ж вегетеріанську піцу собі до смаку.

Побажання клієнта є основним аргументом приготування вашого замовлення - Ви можете обрати на власний розсуд соус до піци, її діаметр та вагу.

Кухарі сервісу Карузо готують лише з високоякісних продуктів та артезіанської води.

Доставка піци здійснюється в найкоротші терміни, та завдяки термосумкам тепло зберігається протягом двох годин.

Компанія Карузо - це швидкий сервіс, ввічливий персонал, якісна та смачна їжа та доступні ціни.

Сервіс Карузо нікого не залишить байдужими, і навіть найвибагливіші гурмани оцінять цікаві рецепти такої вже традиційної страви у 21 ст.

Правдивість слів Ви можете перевірити прямо зараз, зробивши замовлення на сайті компанії.

Час роботи:  10:00-24:00

Термін доставки : До 60хв.

Сайт: https://karuzo.ua/ 

Facebook:http://www.facebook.com/karuzo.pizza

Instagram:https://www.instagram.com/pizza_karuzo/ 

Тел:

  • 032-222-1-222
  • 0-800-331-222

Тукамі економить твій час і гроші

Ми радимо завітати в суші-бар «Тукамі». Якщо будете в районі центру в обідній час, заходьте в суші-бар «Тукамі» по вулиці Листопадового Чину 7, і не забудьте скористатися акцією «Щасливі години». Що це за акція така? Все просто: замовляєте один рол, а в подарунок, абсолютно безкоштовно отримуєш другий! Вигідно, кажете? Ще б пак!

Тут сушисти не ховаються від відвідувачів, адже у закладі відкритий бар, де ви зможете побачити процес приготування суші та продукти, з яких вони готуються. А справжні знавці японської кухні зможуть не тільки приготувати вам найсмачніші суші та роли, але й поділяться секретами технології в приготуванні японських страв. Ну, якщо захочуть, звісно;)

Вам гарантовані неперевершені враження від побаченого процесу, про які ви навряд чи скоро забудете. Ну, а справжні поціновувачі суші, обов'язково повертаються сюди ще раз, і ще раз, і ще раз. Або ж замовляють доставку їжі прямісінько до себе додому, за ось цим телефончиком: (093) 977 – 53 – 35/ (096) 977 – 53 – 35. Замовляйте доставку у Тукамі та залишайтесь задоволеними їхнім сервісом і ситими їхніми сушами.

Посилання:https://www.instagram.com/tykami_/

https://tykami.com.ua/

Контакти: +380(93)977-53-35, +380(96)977-53-35

Адреса: Вулиця Новаківського, 1, ( заїзд з вулиці Листопадового Чину 7 )

Пиріжкова хата  

Знову дошкуляє таке знайоме відчуття голоду? З’їли би чогось смачненького, але так ліньки готувати вдома? Тоді не баріться, а завітайте в «Пиріжкову хату» та втамуйте свій голод!

Тут є свіжа випічка, власного виробництва, що тане в роті, ситні гамбургери, корисні стейки, салати та відкриті пироги, вареники й млинці, безліч інших страв автентичної української чи традиційної європейської кухні 

В «Пиріжковій хаті» можна поласувати ранковими смаколиками, або ж підкріпитися їжею, яка чудово підійде для обіднього часу. А ще в меню закладу є страви, які зроблять вашу вечерю ідеальною. Крім того, меню є динамічним оскільки, змінюються щочетверга (ввечері, орієнтовно о 21.00) на увесь наступний тиждень. 

Якщо ви відчуваєте велику втому після важкого робочого дня, тут подбали про те, аби в могли замовити свою улюблену їжу не виходячи з дому. Персонал «Пиріжкової хати» оперативно доставить ваше замовлення в будь-яку точку Львова. В такому випадку, не забудьте запросити в гості своїх друзів, або ж просто влаштуйте вечірку на роботі – тоді за доставку не прийдеться платити зовсім.

Ви матимете змогу переконатись в якості та надійності послуг під час випробувального періоду, який триватиме один тиждень. За цей час ви будете замовляти страви, які обов’язково припадуть вам до смаку, без середньої суми замовлення ( після закінчення терміну середня сума замовлення становитиме 500 грн/день).

Тож не гайте час.

Контакти: 

  • +380 (95) 771 73 71
  • +380 (66) 233 95 75

Посилання на менюhttp://pirzhkova-hata.postershop.me/

Фб:https://www.facebook.com/pyrizhkova/

Додамо, що більше інформації про ресторани, кафе, піцерії та суші Львова ви можете знайти у відповідній рубриці нашого сайту ТУТ

*матеріал розміщений на партнерській основі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#доставкаїжі #доставкакоктейлів #доставкасуші #бургери #наборинакомпанію #коктейлі #їжа #напої #суші
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...