• Головна
  • Найбільше на фестивалі комедії в Чернівцях відзначили львів’ян
19:30, 2 листопада 2012 р.

Найбільше на фестивалі комедії в Чернівцях відзначили львів’ян

Завершився восьмий регіональний фестиваль комедії "Золоті оплески Буковини". Приємно радує те, що  найбільше на фестивалі комедії в Чернівцях відзначили львів’ян.
 На сцені музично-драматичного театру імені О. Кобилянської за цей час свої вистави показали театри Львова, Тернополя, Миколаєва, Вінниці, Києва, Чернівців та Ботошан (Румунія). Переможців обирали за 11 номінаціями. 
За підсумками, краща головна жіноча роль: заслужена артистка України Лариса Попенко за роль Фени Степанівни у виставі “Шельменко-денщик” (Чернівецький муздрамтеатр ім. О. Кобилянської) та заслужена артистка України Любов Боровська за роль Марії у виставі “Ромео і Джульєтта в кінці листопада" (Національний академічний драмтеатр імені Марії Заньковецької (м. Львів).

Краща головна чоловіча роль: народний артист України Євген Федорченко за роль Карела у виставі “Ромео і Джульєтта в кінці листопада" (Національний академічний драмтеатр імені Марії Заньковецької (м. Львів) та Арсен Курбанов за роль Голохвостого у виставі «За двома зайцями" (Київський театр оперети).
Краща жіноча роль другого плану: заслужена артистка України Олександра Бонковська за роль Бланки у виставі “Ромео і Джульєтта в кінці листопада" (Національний академічний драмтеатр імені Марії Заньковецької (м. Львів).
Краща вистава: “Ромео і Джульєтта в кінці листопада” (Національний драмтеатр ім. Марії Заньковецької).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...