• Головна
  • Спортивні майданчики та спортзали шкіл у Львові використовуватимуть у позаурочний час
12:27, 13 липня 2018 р.

Спортивні майданчики та спортзали шкіл у Львові використовуватимуть у позаурочний час

Директорів львівських шкіл зобов'яжуть надавати дозвіл на використання спортивних майданчиків та залів в позаурочний час дитячими секціями.  

Відповідне рішення у п'ятницю,13 липня, ухвалили депутати Львівської міськради під час пленарного засідання, повідомляє кореспондент 032.ua. 

Згідно з проектом ухвали, шкільні спортивні майданчики використовуватимуть у позаурочний час до 20:00 у будні дні та до 17:00 у суботу. 

Використовуватимуть шкільні спортивні майданчики для занять дитячих спортивних секцій. 

Спортивним секціям надаватимуть в оренду шкільні спортивні майданчики безкоштовно на договірній основі. Їм треба буде лише сплачувати вартість використаних комунальних послуг.

“Систематичний пропуск (більше трьох разів) у проведенні занять відповідною дитячою спортивною секцією є підставою для дострокового розірвання договору на використання шкільних спортивних майданчиків”, - зазначається у проекті ухвали. 

В інформаційній довідці до проекту ухвали зазначається, що у місті Львові відчувається брак об’єктів спортивної інфраструктури для проведення занять дитячих спортивних секцій, особливо в ігрових видах спорту. З цієї метою проектом ухвали пропонується забезпечити використання спортивних майданчиків та спортивних залів середніх загальноосвітніх шкіл міста Львова у позаурочний час для занять дитячими спортивними секціями.

У виняткових випадках середні загальноосвітні школи та інші заклади загальної середньої освіти можуть використовувати шкільні спортивні майданчики і для проведення інших одноразових заходів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#спортивнімайданчики #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...