• Головна
  • Львівський дитсадок на Дністерській "заріс" чагарниками й будівельним сміттям, - ФОТО
19:21, 4 червня 2018 р.

Львівський дитсадок на Дністерській "заріс" чагарниками й будівельним сміттям, - ФОТО

У Львові перевірили приміщення дитячого садочку, який кілька років тому передали на баланс міста.

1 червня у Львові перевірили будівлю дитсадка №97 на вулиці Дністерській, 25, яка вже багато років чекає на ремонт, - передає 032.ua.

Як розповів у соцмережах депутат Львівської міськради Сергій Івах, раніше у приміщенні виховувалось 8 груп дітей, була своя котельня, пральня та кухня. Затишності додавало також місце розташування, неподалік від обласної дитячої лікарні. Зараз тут - чагарники та купи будівельного сміття.

Читайте також:У мікрорайоні Рясне у одному з НВК діти навчаються в неналежних умовах, - ФОТО

"Раніше, як і інші садки, перебував в оренді. За наполяганням місцевих активістів, ще у 2013 році садочок був переданий на баланс міста. Відтоді ведуться розмови про ремонт, який почали і досі не завершили. Тендер з визначення нового підрядника мав відбутись ще в лютому 2018 року, але на цей час ведеться "корегування проекту". Будівля в незадовільному стані, проте на ремонт виділено всього 1 мільйон гривень. Тож незрозуміло, скільки ще доведеться чекати, коли закінчать ремонтні роботи і нарешті відкриють ще один садок", - пояснив Сергій Івах.

Депутат також звернув увагу управління освіти на те, що у цьому місці могло відбутися захоплення частини території садочку.

Додамо, що мешканці Сихівського району з 2012 року "воювали" за приміщення колишнього дитсадка на Дністерській, намагались відновити приміщення, щоб вирішити проблему з великою кількістю дошкільнят, які не можуть щороку потрапити на навчання. Станом на 2015 рік у Львові виселили з приміщення колишнього орендаря - ТзОВ "Доля", надали йому приміщення неподалік - на Дністерській, 16. А приміщення садка на Дністерській, 25 передали на баланс міста.

У серпні 2016 року ремонт у приміщенні таки розпочали і хоч мали завершити 2017 року, але так і не закінчили.

Нижче можете переглянути фото з вулиці Дністерської, 25:

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua писав про те, що приміщення, які ухвалою Львівської міськради надали в оренду дитсадку, пустують.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...