• Головна
  • Місткі і яскраві рюкзаки Rory для дівчаток підлітків
Новини компаній
17:00, 8 серпня 2018 р.

Місткі і яскраві рюкзаки Rory для дівчаток підлітків

Новини компаній
Місткі і яскраві рюкзаки Rory для дівчаток підлітків

Ви шукайте зручний і місткий рюкзак для дівчинки-підлітка? Рюкзаки Rory для дівчаток з оригінальними зірками стануть відмінним подарунком, адже вони дуже легкі і містять всі основні функції, які повинен містити сучасний рюкзак.

Місткі і яскраві рюкзаки Rory для дівчаток підлітків, фото-1

Рюкзаки Rory випускаються в шести яскравих кольорах, що значно полегшує вибір батькам підлітків, які вибирають рюкзак дівчинці. На сайті http://rory.com.ua/ можна вибрати будь-який колір рюкзака Rory на свій смак.

У рюкзаках Rory знаходиться одне основне відділення і менший відсік спереду, який виконує функцію органайзера. Обидва відділення кріпляться якісними замками, які гарантують надійність роботи. Задня частина рюкзака м'яка, завдяки чому спина не відчує ваги рюкзака.

Дівчатка-підлітки особливу увагу звертають на дизайн рюкзака. Вони вибирають оригінальні речі, які здатні не тільки підкреслити, але і виділити їх індивідуальність. Рюкзак - це важливий елемент шкільного гардеробу, який повинен виражати їх улюблений стиль.

Носити яскраві рюкзаки зараз дуже модно. І дорослі дівчата, і дівчатка-підлітки все частіше вибирають яскраві кольорові рюкзаки Rory з зірками.

Рюкзаки Rory відрізняються, перш за все, малою вагою, тому рекомендуються навіть для дівчаток шести років. Ранець Rory, не дивлячись на свою легкість, досить стабільний і його легко можна поставити.

Якщо ви все ще не можете вибрати рюкзак для дівчинки, але хочете зробити хороший і потрібний подарунок, то рюкзаки Rory стануть відмінним подарунком.

Якщо у Вас залишилися якісь питання, ми з радістю Вам відповімо:

096 524 00 16 (Viber, Telegram, SMS)

095 250 68 24

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...