• Головна
  • Як визначити точний рівень алкоголю в крові? Порада для компаній і водіїв
Новини компаній
13:00, 25 серпня 2018 р.

Як визначити точний рівень алкоголю в крові? Порада для компаній і водіїв

Новини компаній
Як визначити точний рівень алкоголю в крові? Порада для компаній і водіїв

Алкоголізм - одна з проблем нинішнього століття. Статистика показує, що сьогодні алкоголь вживає практичний кожна людина, віком від 16-ти років. Дана проблема є глобальною, тому її рішення в багатьох країнах проходить на державному рівні.

Тест на рівень алкоголю в крові під час приходу на робоче місце

Від алкоголю може постраждати сім'я, кар'єрний ріст і оточення. Відомо, що, в більшій мірі, активну боротьбу з вживанням алкогольних напоїв ведуть різні підприємства. І це не дивно, адже всі власники, акціонери і співвласники зацікавлені в максимальній продуктивності. Доведено, що навіть незначне вживання алкоголю (0,5 л. Пива або іншого слабоалкогольного напою) здатне знизити працездатність людини на 30%.

З метою профілактики на підприємствах (біля входу) проводиться перевірка всіх працівників на наявність алкоголю в крові за допомогою алкотестера. У разі перевищення встановлених норм, співробітник може отримати істотні штраф або втратити роботу із занесенням даного факту в трудову книжку (причина звільнення). Подібні дії можуть позбавити людину подальшого кар'єрного зростання, що вказує на істотне зниження фінансових коштів і психологічного стану.

Багато робітників проти подібних перевірок і вважають це надмірним стеженням компанією за їх особистим життям. Однак такі люди не розуміють, що дані дії їм йдуть тільки на користь. Страх перед звільненням або отриманням штрафу дозволяє відмовитися від цієї шкідливої ​​звички, що призводить до наступного:

· Працездатність на посадовому рівні;

· Відмінний стан організму;

· Отримання премії через відсутність зауважень і хорошої роботи;

· Подальше підвищення на посаді.

Проблема водіїв

Також від порушення встановленої норми алкоголю в крові страждають і водії. Крім цього, неодноразово були зафіксовані випадки фальсифікації результатів тесту на алкоголь співробітниками правоохоронних органів. Як захистити себе від подібних випадків. Є тільки один вихід - придбання власного алкотестера. Цей пристрій дозволить водієві бути спокійним і не бояться виписки несправедливого штрафу.

Як визначити точний рівень алкоголю в крові? Порада для компаній і водіїв, фото-1

Високоточний алкостетер

Наша компанія пропонує придбати прилад, який дозволить визначити рівень алкоголю в крові - алкотестер. Пристрій незамінне для різних компаній, що мають в своєму розпорядженні штати співробітників, водіїв, працівників правоохоронних органів і для побуту. Алкостетер досить популярний серед представниць жіночої статі, які бажають бути завжди в курсі вживав чоловік алкоголь чи ні? Чому слід купувати алкотестер саме у нас?

· Простий у використанні;

· Встановлено максимально низька вартість пристрою;

· Тривалий період експлуатації на акумуляторах;

· Моментальне виведення результатів на екран;

· Високий рівень точності.

Замовити такий пристрій можна на сайті http://alco-test.com.ua/ua

Або за телефоном:

096 524 00 16 (Viber, Telegram, SMS)

095 250 68 24

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...