• Головна
  • На Львівщині школярі допомогли поліцейським затримати зловмисника
18:21, 20 квітня 2018 р.

На Львівщині школярі допомогли поліцейським затримати зловмисника

18 квітня на Жидачівщині пара одинадцятикласників місцевої школи допомогли поліцейському затримати крадія-рецидивіста на місці злочину.

Про те, що у її квартиру намагається влізти злодій, повідомила правоохоронцям 66-річна жінка, - інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на відділ комунікації поліції у Львівській області.

Жінка застала біля свого помешкання невідомого, який намагався зламати замок на вхідних дверях. Побачивши господиню, грабіжник почав втікати, а літня пані – кликати на допомогу.

Читайте також: Замки Львівщини, які вартує відвідати

Двоє хлопців, учні випускних класів однієї з місцевих шкіл, котрі проходили поруч, оцінили ситуацію та почали переслідувати втікача. Тим часом на місце події прибули працівники Жидачівського відділення поліції, які разом зі школярами затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 31-річний мешканець.

За фактом замаху на злочин (ст. 15) і крадіжки (ч.3 ст. 185 ККУ) відкрили кримінальне провадження. Згідно з санкцією статті, зловмиснику загрожує до 3 років ув'язнення.

Досудове розслідування триває. Разом із тим, керівництво ГУ НП у Львівській області вирішило відзначити учнів, що допомогли поліцейським затримати зловмисника.

Нагадаємо, у центрі Львова виявили тіло невідомого чоловіка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #Львівщина #крадіжка #поліція #школярі #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...