• Головна
  • У Львові нетверезий водій у свій день народження влаштував нічні перегони з патрульною поліцією. Відео
13:14, 19 квітня 2018 р.

У Львові нетверезий водій у свій день народження влаштував нічні перегони з патрульною поліцією. Відео

В ніч на 19 квітня екіпаж патрульної поліції 1 батальйону влаштували погоню за водієм автівки "Lexus GX470 ", за проїзд перехрестя Городоцька-Виговського на червоне світло.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області, порушник не реагував на заклики правоохоронців зупинити авто: він продовжив рух і зупинився лише на вулиці Патона, після чого патрульні мали нагоду з ним поспілкуватися. Правоохоронці одразу помітили, що водій перебуває за кермом у нетверезому стані, а документів при собі він не мав.

"Сьогодні мужчина іменинник» - почала виправдовувати пасажирка автомобіля. Вимогу інспектора вимкнути двигун чоловік проігнорував, натомість розпочав рух. Екіпаж поліції розпочав погоню. Водія неодноразово повідомляли про відповідальність через гучномовець, проте той лише пришвидшував рух. Чоловік виїхав зі Львова та попрямував по автодорозі Львів-Краковець. Патрульні викликали на допомогу екіпаж Яворівської групи швидкого реагування, які виїхали назустріч. Втікачу створили штучний затор, заблокували рух і він змушений був зупинитися" - зазначають в прес-службі патрульної поліції Львівщини.

56-річного порушника доставили до медичного закладу, де патрульні отримали висновок лікаря, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На нього склали протоколи за нетверезу їзду, за невиконання вимог про зупинку та постанову за відсутність документів. Тепер долю чоловіка буде вирішувати суд.

Читайте також на нашому сайті:

Поблизу Львова виявили стихійне сміттєзвалище з будівельним сміттям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...