• Головна
  • У Львові вимагають припинити незаконну реконструкцію будівлі на вулиці Мельника
12:18, 19 квітня 2018 р.

У Львові вимагають припинити незаконну реконструкцію будівлі на вулиці Мельника

Львів’яни вже більше півроку не можуть зупинити незаконну реконструкцію будівлі на вулиці Мельника,8б.

Про це під час пленарного засідання міськради Львова у четвер, 19-го квітня, розповів депутат фракції "Українська Галицька партія" Тарас Чолій, інформує кореспондент сайту 032.ua.

За його словами, мешканці неодноразово зверталися в різноманітні інстанції щодо припинення незаконного будівництва, однак незважаючи на це, роботи тривають досі.

“Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю двічі проводила тут позапланові перевірки і встановила, що будують без дозвільних документів і з грубим порушенням вимог чинного законодавства. Проте уповноважені особи Інспекції ДАБК чомусь обмежуються лише складанням протоколів про адміністративне правопорушення”, - каже Чолій.

За інформацією депутата, забудовник зрізав п’ять здорових каштанів, аби проводити реконструкцію будівлі на вул. Мельника, 8б, хоча в Акті обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виданий дозвіл на видалення тільки трьох дерев.

Читайте також: СБУ оприлюднила відео з ймовірним хабарем керівнику "Супутника" на Левандівці.

“Бездіяльність та байдужість демонструють також Франківська районна адміністрація та підпорядковане їй комунальне підприємство, на території якого відбуваються незаконні будівельні роботи. Посадовці не вжили жодних заходів після початку будівельних робіт. Складається враження, що така ситуація є одним із методів майбутнього узаконення будівництва. Можливо, тут навіть є якась і корупційна складова», – зазначив депутат.

Зважаючи на це, депутат фракції “Української Галицької партії” вимагає від влади зупинити незаконні роботи на вулиці Мельника, 8б та привести територію до первинного вигляду. А очільника Інспекції ДАБК у Львові та посадових осіб Франківської РА притягнути до відповідальності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...