• Головна
  • Прикраси на випускний: правила вибору, про які важливо знати
Новини компаній
09:00, 3 квітня 2018 р.
2

Прикраси на випускний: правила вибору, про які важливо знати

Новини компаній
Прикраси на випускний: правила вибору, про які важливо знати, фото-1

Випускний – подія, якої з трепетом чекає кожна старшокласниця. Заздалегідь продумує макіяж і зачіску, вибирає плаття і туфлі на зручних підборах, адже танцювати доведеться всю ніч. Підготовка завжди йде на повну, адже це день прощання зі школою і початку дорослого життя. На цьому заході хочеться бути стильною і чарівною, такою, щоб затьмарити своєю красою усіх однокласниць. Чи не так?

Але навіть найвдаліший образ не буде завершеним, якщо не доповнити його аксесуарами на випускний – вечірніми сережками, https://diademagrand.com.ua/vechernie-sergi.html браслетами, кулонами, підвісками. Вироби з дорогоцінних металів з камінням хоч і виглядають розкішно, але для юних дівчат недоречні. Твій вибір – елітна біжутерія від DiaDemaGrand. Вона якісна, стильна, виглядає дорого, а по ціні доступна кожній.

Як не помилитися при виборі?

Стилісти при створенні вечірнього образу радять керуватися правилом трьох прикрас. Більша кількість деталей перенасичує look, робить його надмірно яскравим. Сережки + каблучка або ж підвіска + каблучка + браслет – обирай будь-яке поєднання, в каталогах DiaDemaGrand ти знайдеш чимало стильної біжутерії.

Підібравши прикраси на випускний, уважно подивись у дзеркало. Якщо аксесуар викликає сумніви, злегка вибивається із загального ансамблю – прибирай його, тобі не здається, він зайвий.

Прикраси на випускний: правила вибору, про які важливо знати, фото-2

Про деталі

  • Спокійна чи яскрава біжутерія? Вибір залежить від фасону наряду, його кольору. Однотонне плаття або костюм простого крою в спокійних відтінках сміливо доповнюй яскравими аксесуарами. Якщо фасон складний, а наряд виконаний в соковитих тонах, твій вибір – прості аксесуари.
  • Як обрати колір біжутерії? Можна підбирати в тон до сукні або ж грати з контрастами. Але будь обережна з агресивними поєднаннями, наприклад, синій + червоний або яскраво-зелений + малиновий. Є ризик зробити образ позбавленим смаку.
  • Бажаючи зробити акцент на зоні декольте та підбираючи велике кольє, сережки на випускний вибирай мініатюрні. Можна і зовсім їх не надягати. Якщо ж твою увагу привернули масивні чи довгі сережки, декольте не прикрашай, доповни образ каблучкою або браслетом.
  • Сукня, прикрашена стразами чи паєтками, не потребує яскравих аксесуарів. Каблучка, сережки або браслет на випускний – вибери щось одне.
  • Якщо на руки ти плануєш надягти рукавички, відмовся від каблучок. Вигідніше підкреслить витонченість жіночої руки масивний вечірній браслет з оригінальним дизайном. https://diademagrand.com.ua/metallicheskie-braslety.html

Не забувай і про прикраси на голову на випускний, ти знайдеш їх в нашому каталозі. Шпильки, обручі, вінки – навіть найпростішу зачіску вони роблять особливою.

Прикраси на випускний: правила вибору, про які важливо знати, фото-3

Група ВИА Гра: Е.Герцег, А. Кожевникова, М. Романова) в прикрасах від DiaDemaGrand

А якщо порушити правила?

Головне, про що варто не забувати при виборі – почуття міри і гармонії образу. Але це не означає, що не можна проявити індивідуальність – пробуй сміливі поєднання, якщо хочеться, порушуй загальноприйняті канони стилю, підбирай аксесуари під свій характер. Образ, який ти створюєш, повинен подобатися тобі, а вироби від DiaDemaGrand допоможуть в цьому.

Прикраси на випускний: правила вибору, про які важливо знати, фото-4

В нас представлена ​​біжутерія на випускний на будь-який смак, а купити її ти можеш зручним способом:

  • на сайті магазина прикрас DiaDemaGrand – знайшовши в каталозі гарний виріб, просто додай його в «Кошик», щоб перейти до оформлення замовлення;
  • в офісі в Києві – приходь до нас за адресою Проспект Миру, 4, офіс 512.

Або дзвони за гарячими лініями:

  • 0(800) 203 303
  • ​(044) 383 73 06
  • (068) 383 49 19
  • (093) 497 71 16
  • (066) 207 30 70

З елітної біжутерією від DiaDemaGrand ти будеш найяскравішою зіркою на будь-якому святі!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Ще трошки і випускники будуть мати приємну метушню, таку як пошуки випусної сукні, костюму та прикрас. Аби полегшити всі ці пошуки, на сайті 032.ua стартував проект Ідеальний випускний, де ви зможете детальніше ознайомитись із найкращими пропозиціями до цієї хвилюючої події.

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Anya Kozhukharova
3 квітня 2018 р., 11:57
Клас! Дякую, це дуже доречно)
Roman Iurchenko
5 квітня 2018 р., 10:17
Класс))
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...