• Головна
  • Приходь в Ейфорію по свій ідеальний образ
Новини компаній
13:00, 2 квітня 2018 р.

Приходь в Ейфорію по свій ідеальний образ

Новини компаній
Приходь в Ейфорію по свій ідеальний образ, фото-1

Ми зараз живемо у цікавий час, де частина людей живе минулим і не відпускає свої стереотипи, а частина — готова експерементувати та йти в ногу зі світом в останніх модних тенденціях. Проте, якою б не була ситуація, на жаль, мало хто готовий сприймати сучасні реалії. Варто зауважити, що українські виробники є гідним конкурентом на європейському ринку якості, а за своєю ціновою політикою значно гнучкіші в порівнянні з Китаєм.

Цікавим фактом є і те, що півсвіту одягає святкове вбрання саме українського виробництва, навіть не здогадуючись про це. Це говорить про те, що ми можемо не лише якісно одягатись, а і одягати. Магазин «Ейфорія» з гордістю називає такого виробника. Компанія «Licor» — західно-українська компанія, яка займається сукнями вже 20 років. «Licor» починали свою роботу, звичайно ж, з простих суконь, але тоді і мода диктувала зовсім інші правила і вимоги до суконь у дівчат були зовсім інші. Зараз не лише українські ліси, але і сукні їдуть до Європи, Америки, Австралії і Африки, уявляєте? Також, серед партнерів «Licor»: Португалія, Латвія, Словаччина, Канада, Франція, Італія, Канарські Острови, Іспанія, Литва, Туніс, Саудівська Аравія, Обєднані Арабські Емірати, ПАР, Німеччина, Ірландія, Ізраїль, Греція, Румунія, Молдова, Данія, Норвегія, Мальта, Великобританія, Марокко, Боснія і Герцеговина, Казахстан, Татарстан та Болгарія.

Сьогодні ж мода диктує свої правила і «Ейфорія» з радістю поділиться ними з вами. Цього сезону в моді: практичність та вишуканість, цінується жіночність та елегантні форми. Вирізи «лодочка» та V- подібний підкреслять плечі та ключицю. Сукні міді, прості пишні спідниці з облягаючим верхом. Із декору — надають перевагу бантам, коротким рукавам та ґудзикам. Також ми рекомендуємо звертати увагу на повітряні сукні та асиметрію, розрізи на спідницях та сукні «mullet» ( пер. з укороченим піддолом).Щодо кольорової гами, то базові кольори вже відходять на другий план. У сезоні 2018-2019 рр. - надавайте перевагу чорнильному, фіолетовому, кораловому, небесно-голубому, мʼятному, хакі, травянисто-зеленому, помаранчевому чи бордо.

Фаворитом і незмінним хітом серед провідних модельєрів залишається мереживо. Серед тканин у лідерах: оксамит, шифон і шовк. Памʼятайте, вишуканість, елегантність та грація — незмінний тренд вже протягом багатьох років. Останнім часом, новинкою серед святкового вбрання в світі моди стають геометричні візерунки, тому можете сміливо їх вибирати.

Ви тільки погляньте на ці сукні з показу ТОП-моделі Львова! Ми вважаємо, що саме таке розуміння стилю і моди може задовільнити найвимогливішу красуню, і їй не доведеться витрачати нечувані суми чи забувати про сукню своєї мрії. До того ж, «Ейфорія» відкриє вам секрет: 70% з використаної тканини — виготовляється турецькими виробництвами, а вибором тканини для пошиву сукні займається власник безпосередньо. Тобто, як то кажуть - «для людей — як для себе».

Магазин вечірніх суконь «Ейфорія», як представник бренду «Licor», хоче звернутись до кожної красуні: Ви гідні тільки найкращого, тому ми не хочемо Вам пропонувати те, що не одягнули б самі! Просимо Вас долучитись до нас і разом з нами заново познайомитись з українським виробництвом та його рівнем якості.

Ми у соцмережах:

https://www.facebook.com/irinaeyforiya

https://www.instagram.com/saloneyforiya/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Ще трошки і випускники будуть мати приємну метушню, таку як пошуки випусної сукні, костюму та прикрас. Аби полегшити всі ці пошуки, на сайті 032.ua стартував проект Ідеальний випускний, де ви зможете детальніше ознайомитись із найкращими пропозиціями до цієї хвилюючої події.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...