• Головна
  • Після Великодня у Львові візьмуться за перетворення частини вулиці Дорошенка на пішохідну зону
17:22, 28 березня 2018 р.

Після Великодня у Львові візьмуться за перетворення частини вулиці Дорошенка на пішохідну зону

Після Пасхи, Шляхово-ремонтне підприємство (ШРП) Галицького району, яке виграло тендер, розпочне ремонтні роботи з перетворення ділянки вулиці Дорошенка (від пр. Свободи до вул. Банківської) на пішохідну зону.

Громадський транспорт курсуватиме цією вулицею без змін, - інформує кореспондент сайту 032.ua з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

За даними Галицької районної адміністрації, на цій ділянці вулиці передбачене перемощення тротуарного покриття, перенесення павільйонів зупинок і встановлення нових дорожніх знаків. Ремонтні роботи триватимуть до кінця травня.

Читайте також:На Львівщині суд зобов’язав жінку видалити з Instagram образливий допис про свого колишнього та виплатити йому 1 гривню.

У міському управлінні транспорту зауважили, що такі зміни на вулиці Дорошенка мають пришвидшити рух громадського транспорту у центрі та зменшити аварійність, зокрема, на існуючому пішохідному переході по вул. Банківській.

Нагадаємо, що минулого року міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення щодо реорганізації дорожнього руху на пр. Свободи, згідно з яким для руху приватного транспорту закриють ділянку проспекту від вул. Беринди до вул. Банківської. Об'їжджати її можна буде по вулиці Гнатюка. 

Нижче можете ознайомитися зі схемою руху у центрі Львова зі змінами:

Після Великодня у Львові візьмуться за перетворення частини вулиці Дорошенка на пішохідну зону, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #інфраструктура #транспорт #ремонт #Дорошенка #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...