• Головна
  • Нардеп з Львівщини Володимир Парасюк ледь не побився з охороною у Верховній Раді через металошукач. Відео
16:20, 22 березня 2018 р.

Нардеп з Львівщини Володимир Парасюк ледь не побився з охороною у Верховній Раді через металошукач. Відео

Позафракційний депутат у Верховній Раді України Володимир Парасюк не зміг спокійно потрапити на засідання парламенту, бо відмовився показувати держохороні предмет, на який спрацював металошукач.

Відео конфлікту Парасюка з представниками державної охорони опублікував на своїй сторінці у Facebook журналіст Андрій Дзиндзя, інформує сайт 032.ua.

Спершу конфлікт між нардепом та охороною виник в холі парламенту, коли металошукач зреагував на предмет в особистих речах нардепа. На вимогу охоронців показати предмет, Парасюк відмовився та намагався пройти в сесійну залу. Пізніше до місця події прийшов ще один охоронець, з яким Парасюк ледь не вчинив бійку.

Словесний конфлікт між Парасюком та охороною тривав кілька хвилин, після чого охоронці таки вмовили нардепа показати особисті речі:

Зазначимо, що раніше ВРУ ухвалила, а Петро Порошенко підписав закон, який забороняє допуск людей з будь-якою зброєю до всіх будівель органів державної влади. Згодом, на вході до парламенту, через який проходять депутати, встановили рентген-стрічку, яка просвічує їхні особисті речі.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року, Володимир Парасюк влаштував бійку з заступником начальника ГУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василем Пісним. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...