У Львові пройде кастинг на восьмий сезон програми “Мастер Шеф”

Кулінарний проект телеканалу СТБ продовжує пошуки найкращих кулінарів-аматорів України.

Участь у кастингу може взяти будь-хто, кому подобається готувати, робити експерименти з їжею та хто бажає поєднати своє майбутнє зі сферою смаколиків, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Для цього потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу та прийти на кастинг.

Згідно з анонсом, кастинги на новий сезон “Мастер Шефа” пройдуть у п’яти містах України: Києві (13, 14 квітня), Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові (в усіх містах — 21 квітня), а також за кордоном — у Тель-Авіві (Ізраїль, 28 квітня).

Детальнішу інформацію можна отримати за номером 067 690 12 89 або у офіційному ролику від телепроекту каналу “СТБ”:

Додамо, що на цих вихідних, 24 і 25 березня у Львові, на вул. Кривчицька Дорога, 19; у приміщенні кулінарної школи "Боско" також запланований кастинг на шоу "Мастер Шеф". Деталі за тел.: +38(067) 861-84-04.

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про те, як підлітки з Львівщини продовжують боротись за звання кращого кулінара.

Актуальність
(0 оцінок)
Автор
(0 оцінок)
Якість матеріалу
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Актуальність
0/12
Автор
0/12
Якість матеріалу
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку