• Головна
  • Критерії ХХІ століття: як, коли і чому дітей потрібно навчати бізнесу?
Новини компаній
11:00, 12 березня 2018 р.

Критерії ХХІ століття: як, коли і чому дітей потрібно навчати бізнесу?

Новини компаній
Критерії ХХІ століття: як, коли і чому дітей потрібно навчати бізнесу?

Бути успішним бізнесменом чи бізнес-леді, мати власну справу та втілювати свої найсміливіші ідеї в життя, ризикувати і отримувати прибуток – мріє кожен. І якщо раніше вважалося, що бізнесменом потрібно народитися, то у ХХІ столітті доведено, що цьому мистецтву можна навчитися. А вчитися, виявляється, потрібно з раннього дитинства! Чому? Відповідь на це та багато інших запитань дає Лукань Богдан Іванович – генеральний директор Чернівецької та Львівської філій Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.

Чим же особливе навчання в MiniBoss?

Коли ми говоримо про цінність системи MiniBoss, то наголошуємо, що вчимо дитину не просто бізнесу. Насправді ж ми формуємо лідерські здібності, навчаємо роботі в команді, даємо дитині спробувати власні сили у різних ролях, на різних посадах, вчимо нести відповідальність за прийняті рішення, допомагаємо відкрити таланти, нарощуємо крила, додаємо енергії, віри у власні сили, вчимо не здаватися. MiniBoss – це середовище, в якому неможливо, щоб не вийшло. Це розвиток підприємницьких навичок в цілому.

Скільки часу потрібно навчатися в MiniBoss, щоб мати гарантований результат?

Дуже цікаве питання. Ми зараз бачимо, що є категорія батьків, які з першого місяця, навіть з першого заняття, хочуть побачити результат та отримати «швидкі дивіденди». Але всі ми розуміємо, що стати підприємцем та ефективним управлінцем за один місяць не реально. І я, виходячи з особистого досвіду, і експерти у бізнес-тематиці, і провідні бізнес-тренери, наголошуємо, що будь-яка справа має функціонувати мінімум 2-3 роки для отримання результатів. У нашому випадку ми чітко розуміємо, що дитина має проходити навчання протягом 5-8 років. І вже доведено європейськими експертами, що після 5-ти років у системі MiniBoss є 100% гарантія, що дитина точно досягне результатів.

Розкажіть детальніше, як проходить навчання у MiniBoss Business School.

Дитина вивчає 8 курсів. Пройшовши їх вона абсолютно свідомо, на основі тестів, отримує відповіді – куди їй рухатися далі. Чому? Тому, що вона і в теорії, і на практиці ознайомлюється з такими напрямами, як:

  • Ази економіки.
  • Сімейна економіка.
  • Креативне мислення.
  • Засади ринкової економіки.
  • Проектний менеджмент.
  • Створюємо компанію.
  • Економіка міста.
  • Кар’єрна карта.

Така додаткова освіта демонструє дитині багатогранність та широкі можливості, – і сучасного світу, і особистості у цьому світі.

Другий момент – якщо дитина рік теоретично готується, а потім представляє свій проект на рівні Форуму стартапів та виходить на рівень України по молодіжному підприємництву, – вона крок за кроком проходить це все, проживає незабутні емоції, отримує європейські гранти, вчиться міжнародному етикету і спілкуванню у вищих ешелонах суспільства, – все це глибоко впливає на формування її особистості.

Чому вирішили відкрити філіал саме у Львові?

– Розібравшись у складній структурі MiniBoss Business School, зрозумівши її високу цінність, я усвідомив і повірив, що ми виконуємо серйозну місію. І тому хочеться надати можливості такого розвитку й львів’янам. Я чітко розумію, що Львів, як потужний освітній центр України, швидко включиться і зрозуміє нашу систему. Я вирішив масштабувати MiniBoss Business School у Західному регіоні. Львів мені дуже подобається як місто, я бачу там високий потенціал, цікаву аудиторію, яка має право і шанс навчати своїх дітей у MiniBoss Business School.

Назвіть основні переваги MiniBoss Business School в порівнянні з іншими приватними школами та курсами.

1 – Це бренд №1 в Бізнес-освіті для дітей у світі, що визнано європейськими та світовими експертами у 2015-у році. І тут без коментарів. У нас немає конкурентів!

2 – Гарантований результат навчання. У випадку, якщо дитина навчається мінімум 5 років і виконує програму навчання, то ми гарантуємо, що вона виросте успішною і щасливою людиною і чітко знатиме своє призначення у житті.

3 – Системний підхід у навчанні дитини. Якщо ми говоримо про підприємницькі навички і їхній розвиток, то ми розуміємо, що вони включають в себе розвиток усіх восьми Q, тобто розвиток інтелекту, здібностей та інших навичок видатної людини. Це комплексний підхід, якого не дасть жодна інша школа.

4 – 17 років міжнародного досвіду!

5 – Здорове середовище. Ми про це вже говорили і це надзвичайно важливо!

6 – Єдиний у світі бізнес-інкубатор для дітей. Бізнес-інкубаторів для дорослих сьогодні налічується чимало, а ось для дітей – немає, ми єдині, монополісти, якщо можна так сказати.

7 – Всесвітній чемпіонат з підприємництва для дітей. Це розвиває змагальний дух, це міжнародний майданчик для обговорення бізнес-проектів і це стимул бути світовим лідером вже з дитинства!

Ви ще роздумуєте, чи віддавати свою дитину до нас? – Ми вас чекаємо! Приходьте вже завтра!

Сайт: http://lviv.miniboss-school.com/

https://minibosslviv.032.ua/

Facebook: http://facebook.com/miniboss.lviv/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##miniboss_business_school ##miniboss ##miniboss_lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...