• Головна
  • Загадкові спонсори «підгодовують» керівництво ЛОДА
16:01, 28 вересня 2012 р.

Загадкові спонсори «підгодовують» керівництво ЛОДА

Керівництво Львівської облдержадміністрації за 19 місяців жодного разу не їздило у закордонні відрядження. А якщо і їздило, то або за гроші спонсорів або за власні.

Про це під час прес-конференції розповів керівник медіа-проектів ЛОГО «Львівський прес-клуб» Роман Шостак.

За його словами, такі версії випливають з відповіді Львівської ОДА, яку Львівський прес-клуб отримав на свій запит про закордонні відрядження високопосадовців та чиновників ЛОДА у 2011-2012 роках.

Зокрема, адміністрація відповіла, що за 2011 і сім місяців 2012 року «видатки на закордонні відрядження керівництва і працівників ЛОДА не проводилися». У додатку до цієї відповіді було написано лише про відрядження 8 осіб головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків (зазначено куди вони їздили, на який термін і з якою метою), які відбувалися за кошти сторони, що приймає. Запит прес-клубу у Кабмін не додав відповідей на запитання про відрядження держслужбовців ЛОДА, оскільки був з Києва спущений до відповідача – у Львівську облдержадміністрацію.

«Запити Львівського прес-клубу – це одне з найпростіших питань, на які могла відповісти влада. Мене дуже здивувало як чиновники Львівської обласної державної адміністрації дотримуються закону «Про доступ до публічної інформації». Судячи з тих відповідей, які надала ЛОДА на запити прес-клубу, по суті, інформації надано не було. Частково була надана відповідь про відрядження працівників головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків, а саме – надано перелік працівників, мета поїздки. З відповідей ЛОДА виходить, що її чиновники нікуди не їздять, а всією роботою в області займається Львівська обласна та міська ради», - прокоментував голова правління РГФ «Право і демократія» Андрій Бурий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...