• Головна
  • «Пікардійська терція» виконає пісню, присвячену Ганні Герман
17:47, 27 вересня 2012 р.

«Пікардійська терція» виконає пісню, присвячену Ганні Герман

Українська вокальна формація "Піккардійська терція" відсвяткувала 20-річчя. У понеділок піккардійці відіграли концерт у Львівській опері.

З киянами шістка зустрінеться у суботу 29 вересня в палаці "Україна", передає ГазетаУА

На ювілейному концерті "Терція" виконає старі і знані хіти, також її пісні заспівають гості — Руслана, Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Павло Табаков, гурти "ТНМК" та "Орфей". Третя частина концерту складатиметься із нових пісень. 

"Для киян це буде повна прем'єра. Це фактично основа нашого наступного альбому. Тому як мінімум пісень 10 зовсім для себе нових кияни зможуть почути й оцінити", – говорить соліст і художній керівник гурту Володимир Якимець. "Плекаємо надії на те, що будемо працювати ще мінімум 10 років. Дай Бог тільки здоров'я і щоб наша муза нас не покидала", — обіцяє соліст Андрій Капраль. Родзинкою концерту обіцяють зробити пісню-присвяту соратниці президента Ганні Герман. Однак розкривати подробиці про підготовлений сюрприз піккардійці навідріз відмовляються. "Тут ми тверді, як криця. Приходьте на концерт", - заявив соліст Ярослав Нудик. Окрім того, "Піккардійська терція" обіцяє "розправитися" з українським телебаченням. "Не переживайте. Під час концерту жоден телевізійний оператор на постраждає", — заспокоїв Ярослав Нудик. 

Режисер ювілейного концерту шістки Михайло Крупієвський: "Я все життя віддав телебаченню, тому хочеться якось відреагувати на те, що зараз на ньому відбувається. Ми зробимо показове знищення телевізорів на знак протесту проти того, на що зараз телебачення перетворюється. На концерті будуть цікаві декорації. А також екрани. На цих екранах я спробую візуалізувати світ, який створила "Піккардійська терція". "Ми стали старшими в віці, але не у почуттях. Не почуваємося старими і трухлявими. Лишилися молодими і запальними хлопцями. Кожен наш альбом збудований не на тому, що там одна пісня хіт, а решта таке собі. Намагаємося робити кожну пісню хітом. Наступний альбом вийде наступного року. Буде не гірший за всі попередні", - обіцяють "піккардійці".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...