• Головна
  • Найвродливішою галичанкою визнали 22-річну косівчанку (ФОТО)
16:24, 27 вересня 2012 р.

Найвродливішою галичанкою визнали 22-річну косівчанку (ФОТО)

Титул та корону «Міс Галичини» цьогоріч здобула  22-річна косівчанка Софія Микуляк. Першою віце-міс стала 20-річна Маргарита Янчук з Луцька, а титул другої віце-міс дістався 18-річній Наталі Войтинській з Володимира-Волинського.

1

 Фінал першого на Західній Україні народного конкурсу краси у форматі реаліті-шоу «Міс Галичина 2012» відбувся у львівському палаці спорту «Україна». Нагадаємо, змагання за першість тривали понад півроку – спершу красуні повинні були пройти три кастинги у Рівному, Тернополі та Львові. З понад двохсот дівчат зіркове журі – Влад Яма, Габрієла Масанга, Владіслав Левицький – обрали 40 найпривабливіших та найхарезматичніших, які вже у березні продовжили змагання на зйомках реаліті-шоу у Трускавці. Впродовж знімальних днів пильне око телекамери стежило за тим, як дівчата готувались до фіналу, а найслабші чи не щодня покидали проект. Згодом, доки телеглядачі спостерігали за емоціями і подіями конкурсу на телеекранах, дівчата помандрували із телекамерами у Болгарію. Так, з сорока красунь до фіналу потрапило 16 найкмітливіших та найдостойніших поборотися за титул королеви Галичини.

У фінальний вечір конкурсу дівчата дефілювали у купальниках, демонстрували дизайнерський одяг від Дарії та Ірини Копаниць та шелестіли  полами вечірніх суконь від Марти та Олени Блинди під живий клавішний акомпанемент Євгена Павленко.

Зробити вибір, кому віддати перевагу та корону Галичини, журі було нелегко. Однак титул найвродливішої та достойної носити звання «Міс Галичина 2012» судді одноголосно віддали Софії Микуляк з Косова. І хоч потрапила корона до Івано-Франківської області, Волинь ж незмінно тримала рівень. Так, першою віце-міс стала 20-річна Маргарита Янчук з Луцька, а титул другої віце-міс – 18-річна Наталя Войтинська з Володимира-Волинського.

Найгарніших красунь обирало журі: чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок, «Міс Україна 2007» Ліка Роман, представник компанії організатора конкурсу туроператора «Тур- Галичина» Іван Прохна та телеведуча Ольга Фреймут. Ведучими вечора були неперевершений і елегантний, незмінний коментатор «Євробачення», телеведучий Першого національного телеканалу Тімур Мірошниченко та популярний співак, срібний призер «Слов'янського базару» і лауреат юрмальської «Нової хвилі» Владіслав Левицький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...