• Головна
  • Топ ідеї до свята Весни у Львові
Спецпроект
13:04, 5 березня 2018 р.
Надійне джерело

Топ ідеї до свята Весни у Львові

Спецпроект
Топ ідеї до свята Весни у Львові

Свято Весни або 8 березня - один з найпопулярніших свят в Україні і безліч закладів, салонів краси, бутіків та магазинів міста в цю дату намагаються запропонувати найвигідніші пропозиції, знижки чи акції. В цей день ми знову візьмемося вітати мам, бабусь, дружин і інших прекрасних жінок. Багато хто задається питанням, як будемо відпочивати 8 березня. Свято Весни 8 березня в 2018 році випадає на четвер і відповідно п'ятниця теж буде неробоча. Значить, знайдеться час, щоб привітати представниць прекрасної половини людства.

 Чоловіки шукають, куди сходити з коханою жінкою, компанії дівчат - де посидіти з подругами, колеги по роботі - де влаштувати невеликий корпоратив. Якщо ви теж в пошуках ідеального місця для святкової вечері 8 березня, пройдіться по нашій добірці - в ній ми зібрали всі  акції та спеціальні пропозиції, заплановані в ресторанах Львова для прекрасної половини. І покваптеся забронювати столик - в цей вечір в кращих закладах міста напевно буде аншлаг. 

І не забудьте про квіти - кожній жінці, незалежно від віку, буде приємно отримати букет на 8 березня.

Весняне свято не проігнорує жоден салон краси, магазин чи бутік і ресторан Львова. А 032.ua неодмінно розповість, де зі знижкою можна буде купити квіти, ювелірні вироби, одяг, взуття та інші милі жіночому серцю речі.

Інформацію про те, де можна відпочити, привести себе в порядок та придбати ідеальний подарунок 8 березня у Львові, ви знайдете у цьому спецпроекті.  

Доставка квітів у Львові Flower Paradise

Наближається свято Весни, свято квітів та приєних подарунків. День,  який сповнений теплом та любов`ю.

Як здивувати кохану жінку, маму, бабусю чи сестру? Допоможе мова квітів!

Адже, кожна квіточка прошепоче особливі слова. Червона троянда скаже: “Кохаю!", хризантеми - "Ти прекрасна!", тюльпани – "Я щасливий, що кохаю Тебе!". Звичайно у такий момент потрібна допомога фахівця, чарівника – флориста. Доставка квітів у Львові Flower Paradise допоможе обрати ексклюзивний квітковий подарунок і доставить його в обране місце протягом години, щоб потішити Вашу кохану!

Ми допоможемо підібрати особливу листівку до букету, або ж Ви зможете стати таємним шанувальником з послугою анонімного замовлення.Скориставшись зручним функціоналом нашого сайту або за телефоном можна замовити прекрасний букет із свіжих квітів.

Ми в instagramhttps://www.instagram.com/flower_paradise_ua/ 

Наш сайт: https://flowerparadise.com.ua/ 

Замовлення за телефонами: 0937158955 та 0965177715 

ТМ Chichka - інтернет-магазин натуральної косметики 

Подарунок для коханої безперечно має бути особливим — щось прекрасне і водночас корисне. ТМ Chichka пропонує широкий асортимент товарів, які стануть чудовим подарунком для Вашої половинки. Ми виготовляємо натуральне мило та косметику ручної роботи. Наш бренд доволі молодий. Він був заснований у 2015 р. у Львові.

Кожен продукт ТМ Chichka – це поєднання знань, досвіду та незмінно цілющої сили природи. Тисячі наших клієнтів надихають нас на створення нових продуктів, які стали б гідною альтернативою засобам з мас-маркету.

У нашій продукції Ви не знайдете таких шкідливих хімічних сполук, як SLS, SLES, парабенів та інших продуктів нафтопереробки, які згубно впливають на нашу шкіру та завдають шкоди цілому організму. Крім того, всі наші засоби є безпечними для довкілля та не тестуються на тваринах. Підберемо подарунок за Вашими вподобаннями та вимогами.

З широким асортиментом товарів можна ознайомитись на нашому сайті.

Інтернет-магазин ТМ Chichka

www.chichka-soap.com.ua 

Ми у соцмережах: https://www.facebook.com/ChichkaNatural/ 

https://www.instagram.com/chichka_natural_care/ 

Тел.: (097) 460 59 49

Мережа ювелірних салонів Марко Солі

 Для всіх, хто щиро хоче здивувати і порадувати подарунком на 8 березня кохану дівчину, маму, сестру, в Марко Солі є приголомшлива колекція стильних, незвичайних і навіть ексклюзивних подарунків!

 Жінка, яку Ви любите, гідна справжнього подарунка, обраного з фантазією! Знаходити відмінні подарунки - це приголомшлива здатність, але навіть якщо Ви в цій справі профан, є спосіб це виправити. Досить знайти місце, де вже є сотні ідей оригінальних подарунків на 8 березня. В мережі ювелірних салонів Марко Солі ідеї не закінчуються ніколи!

Марко Солі у Львові  -це  знахідка для тих, хто шукає оригінальні подарунки на 8 березня. Кожен з представлених товарів  може стати гідним подарунком у Свято Весни для того, хто вам небайдужий. Щоб ви радували своїх улюблених, ми проявили максимум творчості та креативу, доклали масу сил і оригінальності.

Бути оригінальним - просто, якщо ви виберете подарунки на 8 березня для коханої жінки, дівчини чи матері в мережі салонів Марко Солі.  При цьому ми виконали ще одну важливу функцію - зробили все можливе, щоб оригінальний подарунок був доступним. Щоб ви не вибрали, ваш смак, щедрість і бажання робити сюрпризи буде оцінено! Адже кожен з подарунків, які ви бачите перед собою, - це витвір мистецтва та ексклюзив в одному фужері!

Актуальні знижки до свята 8 березня:

  • на золото - 988 грн. за грам
  • на срібло до -40% знижки 

*пропозиція актуальна з 5 березня по 9 березня

Контакти:

  • ‎+380 (98) 479 46 46‬ 
  • ‭‎+380 (68) 201 87 09‬
  • Львів, вулиця Городоцька, 27
  • Львів, вулиця Федьковича, 22
  • Львів, проспект Свободи, 41, Галицький Ювелірний Центр
  • Львів, вулиця Шота Руставелі, 2, Золотий Ринок

Брендові магазини Христина та Snowimage

Подарунки на 8 березня купувати завжди приємно, адже жіноче свято одне з найпопулярніших в році. 

Обирають подарунки на 8 березня так, щоб неодмінно викликати захоплення і блиск в очах жінок. А там вже і гарний настрій, і веселощі, і флірт - словом, весна!

Подарунки до свята Весни купувати краще заздалегідь, оскільки ближче до заповітної дати в магазинах не проштовхнутися. 

Пропонуємо звернутись у мережу магазинів Христина та Snowimage, де представлені подарунки на 8 березня за різними цінами і на будь-який смак. Час зайнятися приємними клопотами!

Контакти:

http://snowimage.032.ua/ 

http://instagram.com/_inshoes_ 

https://www.facebook.com/snowimage.ua/ 

  • м. Львів, вул. І. Франка, 106
  • м. Львів, вул. Кульпарківська, 226-А (ТРК «Victoria Gardens» (2 поверх) маг. №51В)
  • м. Львів, вул. Стрийська, 30, (King Cross Leopolis (2 поверх))

Відпочинковий комплекс Park. Art of Rest 

Тел.: 067 008 2222

м. Львів, вул. Вітовського, 43 А

http://akurat.com.ua/Park_Art_of_Rest-ua 

Багаж, магазин валіз, дорожніх сумок та аксесуарів

 Напередодні двох найбільш романтичних свят року - Дня закоханих та жіночого свята «8 березня», ловіть ідею від вашого надійного друга, магазину «Багаж»! Беріть  валізу і відправляйтеся у подорож зі своїми коханими! Адже мандрівка  заслужено зайняла  п'єдестал однієї з найбільш романтичних подій! А успіх подорожей залежить від комфорту! Тому сміливо вибирайте подарунок у нашому магазині! Вибір великий: від милих валізок до таких важливих в дорозі  дрібниць, як дорожня подушка! І все це від найпопулярніших і затребуваних торгових марок даної продукції (Carlton, Roncato, Delsеy, Cat та інші)

Якщо ж ви бажаєте, щоб вашим подарунком кохані користувалися часто, щоб ваш дарунок нагадував про теплоту ваших відносин, про вашу любов і турботу - ми також можемо вас порадувати ідеями, реалізувати які ви можете з нами!

Згадаймо, що творчі люди дуже часто використовують образ закоханих власне під парасолею, поетично висловлюючи цим і цілий світ на двох, і безмежну довіру, і відчуття єднання... А тому, фаворит серед подарунків у романтичне свято - це парасолька! Жіноча або чоловіча, або парасоля на двох - це влучний, символічний і одночасно корисний подарунок, тим більше, якщо ця парасоля від Doppler!

Ну і, певна річ, - відмінний подарунок, щоб висловити свої почуття та увагу - гаманець або портмоне. Особливо якщо це красивий та  якісний аксесуар! Гаманці та портмоне від торгових марок Кaria та САТ - це те, що приємно здивує та потішить вашу половинку!

вулиця Шпитальна, 1, ТЦ "Магнус"

 +380(32)294-91-98, +380(67)679-26-18, +380(93)522-78-52

Арт-ресторан САЛО

Незабаром той день, коли чоловіки подумки репетирують зізнання у коханні, а жінки одягають свої найпривабливіші сукні – це Свято Весни 8 березня. В цей день кожна жінка потребує уваги та свята. Запросіть  кохану в Япі на вечерю присвячену цьому світлому святу. 

Демократичний ресторан Япі Острів Суші - це сміливе поєднання стилю хай-тек та японської кухні.  Пропонуємо вам великий вибір суші-ролів, сашимі, салатів, японських супів, закусок та страв з тепану, меню для поціновувачів китайської кухні. Відкритий суші-бар, окремий зал з тепаном, де приготування страв перетворюється у справжнє вогняне шоу.  Окремий затишний  VIP-зал. Драйвовий персонал допоможе визначитися у виборі найсмачнішого. Панорамні вікна з виглядом на вечірній Львів, келих шампанського та улюблена їжа – і ваш вечір гарантований на успіх!

Ресторан Япі має велику кількість посадок, декілька залів та  мобільні столики, що дозволяє помістити великі дружні компанії, водночас не заважаючи іншим гостям закладу. 

У ресторані діє доставка страв, яка здійснюється через сайт yappi.lviv. Також пропонуємо вашій увазі подарункові сертифікати Япі на суму 300грн, 500грн та 1000грн. У такий спосіб ви подаруєте хороший вечір своїй близькій людині.

Чекаємо щоденно з 11 до опівночі за адресою пр.Свободи 6/8.

Галичанка — модний одяг з українською вишивкою

ТМ Галичанка – одна з найбільших фабрик в Україні по виготовленню одягу з елементами сучасної вишивки. Свою діяльність розпочала в 2009 році. Починаючи з 2015 року набула неабиякої популярності за рубежем України, зокрема в Польщі, Америці, Канаді, Словачинні, Австралії. Для пошиття виробів використовуються лише якісні матеріали та фурнітура.

В асортименті ТМ Галичанки широке різноманіття виробів. У нас ви можете знайти вишиванки для різної вікової категорії.

Ми пропонуємо Вам великий вибір вишитого одягу гуртом і в роздріб. Зокрема:

  • Блузи
  • Сорочки
  • Плаття
  • Туніки
  • Футболки
  • Кашемірові пальта
  • Скатертини
  • Постіль.

Для гуртових покупців в ТМ Галичанка діють особливі умови закупки товару та спеціальні пропозиції.

В 2017 році ми створили розкішну колекцію Ексклюзивних виробів, які відшиваються в одиничних екземплярах і лише на натуральних полотнах. Переконані, що одяг з вишивкою від «Галичанки» – це яскравий щиро український сучасний акцент у щоденному і святковому гардеробі.

Сайт:https://galychanka.com.ua 

Пошта: [email protected]

  • +38(096)611 08 08
  • +38(050)030 18 99
  • +38(063)263 29 91

Facebok :https://www.facebook.com/galychanka.com.ua 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...