• Головна
  • Янукович хоче новий парламент, щоб провести через нього три голосування – Гриценко
19:11, 24 вересня 2012 р.

Янукович хоче новий парламент, щоб провести через нього три голосування – Гриценко

Нинішньому президенту Віктору Януковичу потрібен новий парламент і більшість у ньому, аби провести через нього три голосування.

Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові розповів один із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко.

Зокрема, за його словами, Віктору Януковичу потрібні голосування: за закон про земельний ринок; за скасування депутатської недоторканності; і за зміни до Конституції.

«Що стосується закону про ринок земель, то вони протягнули його у першому читанні, однак є проголосований мораторій на продаж до кінця цього року. Кілька сімей хочуть прибрати українські чорноземи собі до рук. Прізвища відомі — Янукович, Азаров, Клюєв, Фірташ, Колесніков. Але ми проти закону в такому вигляді і будемо домагатися мораторію на продаж земель до кінця президентства Януковича» - зазначив Гриценко.

При цьому політик наголосив, що його політична сила категорично проти скасування недоторканності лише для депутатів. «Недоторканності не має мати ані президент, ані депутати, ані судді», - зазначив Анатолій Гриценко.

Зміни до Конституції, за словами А.Гриценка, чинній владі потрібні, щоби влаштувати обрання президента в парламенті, а не на всенародному голосуванні. «Ці зміни потрібні Януковичу, щоб бути президентом вічно», - додав опозиціонер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,85
42,93
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...