• Головна
  • На Львівщині міліція знайшла 210 ледачих дітей
09:32, 20 вересня 2012 р.

На Львівщині міліція знайшла 210 ледачих дітей

У Львівській області у період від 1 до 10 вересня 2012 року працівники органів внутрішніх справ провели Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Результати – доволі вражаючі: до навчання не приступили 219 школярів.

Основним завданням проведення операції є виявлення неповнолітніх, які не приступили до навчання, а також батьків, які не забезпечили необхідних умов для цього навчання та ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків щодо виховання дітей.

Правоохоронці Львівщини під час проведення заходів встановили, що 219 неповнолітніх мешканців області, які мали би розпочати учбовий рік, не з’явились до навчальних закладів з різних причин. Зокрема, 146 дітей перебуває на оздоровленні та лікуванні, 15 - знаходяться за межами Львівської області та України, п’ятеро дівчат не відвідують навчальні заклади у зв’язку з вагітністю та пологами.

Протягом перших десяти днів вересня працівники кримінальної міліції у справах дітей Львівщини виявили та поставили на профілактичний облік вісьмох неповнолітніх та  п’ятеро батьків, які негативно впливають на виховання дітей. Відтепер ці підлітки повинні регулярно приходити на профілактичні «лекції», які для них проводитимуть правоохоронці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...