• Головна
  • Тест-драйв закладів Львова: йдемо їсти в кав'ярню "Фраєрка"
22:10, 28 січня 2018 р.

Тест-драйв закладів Львова: йдемо їсти в кав'ярню "Фраєрка"

Журналісти сайту 032.ua в рамках спецпроекту “Тест-драйв закладів Львова”, продовжують відвідувати заклади громадського харчування у нашому місті і писати свої враження про них. Ми вже розповідали вам про паб, де готують страви в закритій іспанській печі, а цього разу ми відвідали кав'ярню-кондитерську "Фраєрка", яку нещодавно відкрили у самому центрі Львова - на вулиці Валовій,21.

Перші враження та інтер'єр.

Кав'ярня "Фраєрка" - другий такий заклад у Львові. Перший розташований на вулиці Глибокій та вже давно користується популярністю у львів'ян та туристів, які приїжджають в гості до міста Лева.

В кав'ярні є три зали: перший із них - найбільший за розміром, тут Ви можете замовити собі страву до смаку, а для відвідувачів тут стоять широкі, красиві дивани, дерев'яні стільці зі столиками та мереживними скатертинами.

Два інших зали значно поступаються за розмірами першому залу, немає тут також м'яких диванчиків. До слова, стіни кафе прикрашені антикварними фотографіями, що занурює відвідувачів в атмосферу 19 століття. 

Меню:

В кав'ярні, звісно, акцент зроблений на приготуванні смачної кави та не менш смачних десертів. Тут ви можете знайти різноманітні торти, тістечка, печиво та пляцки.

Ось, як виглядає меню в кав'ярні "Фраєрка":

Що по-чому:

Фірмовий торт "Фраєрка" з бісквітними шоколадно-горіховими коржами коштує в закладі 38 гривень, тістечко "Віночок" із сметанковим кремом та фруктами - 55 гривень, а кава "Капучіно" чи "Лате" - 45 грн. Також в меню є різноманітні види печива та пляцків, а також морозиво, сік та фреші.

Що ми замовили:

Ми вирішили замовити собі каву "Капучіно" та "Лате", а також торт "Фраєрка" і "Тірамісу".

Ось, як виглядало наше замовлення:

Це місце:

Допоки ми чекали на наше замовлення, то вирішили перевірити вбиральню. У "Фраєрці" не має традиційного поділу кімнати на чоловічу та жіночу. Однак у вбиральні закладу чисто та світло, незважаючи на досить маленькі розміри кімнати:

Скільки коштувало наше замовлення:

За своє замовлення ми заплатили 188 гривень:

Тест-драйв закладів Львова: йдемо їсти в кав'ярню "Фраєрка" , фото-7

Що нам сподобалось: 

Обслуговування – офіціанти закладу дуже привітні та ввічливі. Страви дуже смачні, до того ж, їхнє приготування не займає багато часу. Музика в кав'ярні грає досить тихо, тож сюди сміливо можна йти великою компанією.

* Примітка

Цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно !!!.

У коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики.

Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" ви знайдете ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...