• Головна
  • Як вибрати відеокамеру для домашнього відеоспостереження?
Реклама
09:00, 25 січня 2018 р.

Як вибрати відеокамеру для домашнього відеоспостереження?

Реклама
Як вибрати відеокамеру для домашнього відеоспостереження?

Хоча б раз у житті у кожного з нас відбуваються події які змушують серйозно замислитися про безпеку нашого будинку. Нам дуже важливо знати, що в ньому відбувається під час нашої відсутності, а ще краще якщо у нас з'являється система здатна попередити нас про те, що вдома відбувається щось надзвичайне.

Такою системою є сучасні відеокамери спостереження через інтернет. Давайте розглянемо вимоги яким повинна відповідати якісна та доступна за ціною камера для домашнього відеоспостереження:

1. Простота і доступність в установці. Включив і користуйся!

Ідеальним будемо вважати рішення при якому для підключення та налаштування камери, не потрібно залучення дорогих фахівців. А сам процес підключення та налаштування можна здійснити самостійно скачавши і встановивши мобільний додаток для смартфона.

2. Роздільна здатність і якість зображення

У камери повинна бути роздільна здатність більш ніж 720p, щоб ви могли розглянути хто приходив під час вашої відсутності, в якому одязі, куди дивився, роздрукувати фотографію відвідувача. Саме тут економити не варто: чим краще матриця, тим якісніше і чіткіше картинка.

3. Можливість дистанційного спостереження через інтернет

4. ІЧ-підсвічування і режими нічной та денной зйомки

Щоб мати можливість спостерігати за тим, що відбувається у вашому будинку у вдень та вночі, камера повинна мати інфрачервону підсвітку та автопереключющіеся режими день / ніч.

5. Тривожні датчики і система оповіщення

Рекомендуємо звернути увагу на відеокамери обладнані вбудованими датчиками руху, при спрацьовуванні яких відправляється сигнал тривоги на ваші мобільні пристрої, а на пошту і віддалений сервер відправляються фотографії події що викликала тривогу.

6. Кут огляду камери

Від кута огляду камери відеоспостереження - залежить площа території, що потрапляє в поле вашої видимості.

Найбільший кут огляду забезпечують камери купольного типу з поворотним механізмом (PTZ-камера) дозволяючи "охоплювати" поглядом майже усе приміщення.

7. Запис на вбудовану карту пам'яті і / або в "облако"

Відеокамера повинна бути оснащена слотами для карт пам'яті, детекторами руху, мікрофонами, Wi-Fi передавачем і різними додатковими функціями, щоб записати і передати інформацію про подію що викликала тривогу.

8. Двобічний голосовий зв`язок

Ця функція стане вам в нагоді, якщо камера потрібна для нагляду за дітьми або старими батьками. Завдяки даній настройці ви зможете не тільки чути, що відбувається вдома, а й звернутися до домочадців голосом (наприклад, коли ви не можете додзвонитися по телефону).

9. Управління камерою через додаток на смартфоні або віддаленому стаціонарному комп'ютері

Камера повинна управлятися дистанційно. Щоб ви могли збільшити зображення або розгорнути камеру так, щоб можна було розглянути цікавий вас об'єкт.

10. Універсальна система кріплення.

Щоб ви могли закріпити відеокамеру в необхідному вам місці, будь то просте розміщення на книжковій полиці або кутове кріплення або кріплення до стелі.

Як вибрати відеокамеру для домашнього відеоспостереження?, фото-1

Ми взяли на себе сміливість та підібрали для вас дві камери що відповідають усім 10 перерахованим вище пунктам. Більш того, сьогодні у вас є можливість придбати ці камери зі знижкою до 25%. Отримати більше інформації про камерах і скористатися знижкою можна за посиланням: http://novinki.top/ip-camera

Більше цікавих подробиць ви можете дізнатися за телефонами:
096 524 00 16 (Viber),
095 250 68 24

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...