• Головна
  • Львів’янин пропонує встановити по Львову вуличні пісуари
16:03, 16 січня 2018 р.

Львів’янин пропонує встановити по Львову вуличні пісуари

13 січня на сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилася пропозиція щодо встановлення у Львові європейських вуличних пісуарів.

Автор петиції Назар Лебяк вважає, що такі об’єкти замінять деяким мешканцям міста під’їзди, двори будинків та сквери, які вони використовують для справляння природних потреб, - повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Як розповів у коментарі для 032.ua Назар Лебяк, ця ідея у нього виникла уже давно.

«Зараз я вирішив подати петицію, щоб міська влада побачила, що у Львові є така проблема. У Львові ввечері міські вбиральні зачинені, а у кафе не завжди хочуть впускати. Відповідно, люди (я сам був свідком) часто «ходять» по скверах, дворах… У Європі цю проблему вирішили зі встановленням стаціонарних вуличних пісуарів», - пояснив львів’янин.

Назар Лебяк зазначає, що у Європі пісуари стоять просто неба, але при цьому забезпечені водопостачанням і водовідведенням, і є абсолютно безкоштовними.

Встановити такі об’єкти пропонується у місцях найбільшого скупчення людей — на площі Ринок, проспекті Свободи, на Сихові (напр., у районі кінотеатру Довженка), біля Привокзального ринку тощо.

Нагадаємо, раніше львів’янин зареєстрував петицію з проханням створити пішохідний перехід по вул. Широкій у Львові.

Читайте також:

Усі конфесії Львова візьмуть участь в освяченні води на Йордана.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #петиції #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...