• Головна
  • Львів’ян пересадять на велосипеди
15:27, 12 вересня 2012 р.

Львів’ян пересадять на велосипеди

В рамках Європейського тижня мобільності з 16-го до 23-го вересня у Львові відбудуться цікаві велоакції.

1

 

 

«Головною ідеєю заходу є показати львів’янам, що велосипедом зручно і приємно їздити на роботу, на навчання чи у справах. Крім того велосипед ідеально пасує для Львова»,- зазначила співорганізатор заходу Соломія Короненко.

Велосипед ідеально пасує для Львова

16 вересня о 13 год. в парку ім. І. Франка розпочнеться тиждень мобільності. В цей день відбудуться «Дитячі велозабави», до участі в яких організатори запрошують дітей, учнів та студентів. У програмі забав буде чимало конкурсів, вікторин та міні-змагань, які пов’язані із велосипедом. Переможці будуть нагороджені призами та грамотами.

У п’ятницю, 21 вересня, в рамках масштабної компанії «Велосипедом на роботу» відбудуться велоперегони між працівниками львівських компаній та самими компаніями. Велоперегони стартуватимуть об 11 год. від Монументу Слави на вул. Стрийській. Маршрут перегонів:- вул. Гвардійська – вул. Коперника – вул. Дорошенка – вул. Беринди – пл.Катедральна – пл.Ринок. Для того, щоб стати учасником велоперегонів необхідно зареєструватися (http://goo.gl/Vpmyt). Переможці перегонів будуть нагороджені цінними призами.
Субота, 22 вересня, оголошується днем без автомобіля. В цей день усім мешканцям Львова рекомендується використовувати будь-який вид транспорту, окрім власного авто.
В неділю, 23 вересня, тиждень мобільності закінчиться вело-заїздом центральною частиною міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...