• Головна
  • Тест-драйв закладів Львова: йдемо в кафе, в якому готують різнокольорові вареники (ФОТО)
10:03, 31 грудня 2017 р.

Тест-драйв закладів Львова: йдемо в кафе, в якому готують різнокольорові вареники (ФОТО)

В рамках спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова", 032.uaпродовжує їсти, пити і розповідати Вам про свої враження.

Нещодавно ми писали про те, як у Львові працює ресторан “Атляс”, який розташований у будинку, де наприкінці ХІХ – на початку ХХ століття була найпопулярніша кнайпа Львова з однойменною назвою.

Цього разу ми розповімо вам про ще один незвичний заклад нашого міста – вареничну “Marusя”, в якій відвідувачів годують різноманітними видами вареників.

Перші враження та інтер’єр.

Ресторан має два, невеликих за розмірами зали.  Одразу при вході розташована скляна стійка, де ви можете побачити, як для вас будуть готувати вареники. Насправді, дивитись на цей процес дуже і дуже цікаво.

Нам не дуже сподобалося в другому залі цього закладу: незвичної форми стільці, які до того ж хиталися. Ще вони є не досить зручними для людей невисокого зросту.  Навпроти нас лежали запаковані коробки де вочевидь, зберігалися товари призначені для використання в кафе. Крім того, тут не було вішаків, тому свої речі ми склали на стіл. Через це виникало враження, що ми зайшли поїсти не в якесь кафе, а вирішили на швидку руку перекусити на якомусь вокзалі.

Меню.

Як ми вже зазначали, основою меню є вареники. Цікаво, що їх тут не заморожують, а готування відбуваються одразу, як тільки ви зробили замовлення. Вибрати собі вареничну страву до душі можна із семи видів. До того ж відвідувачам пропонується спробувати суп-рамен та різні салати, а з напоїв – гарячий компот, ванільне какао, каву та імбирний чай.

Ось як виглядає меню в ресторані "Marusя":

Що по чому.

Всі вареники в ресторані розділені на три категорії: великі, стандартні та малі. Відповідно, ціни тут наступні: велика порція (24 штуки) коштує від 48 до 82 гривень ( найбільше просять за вареники з пармезаном/моцарелою/гаудою). Стандартні порції починаються від 40 до 78 гривень за 19 штук вареників. А маленькі порції – від 36 до 58 гривень за 12 штук вареників.

Що ми замовили:

Ми замовили дві середні порції вареників із картоплею та вареники Black Friends з м'ясом, імбирний час та ванільне какао.

Ось як виглядало наше замовлення:


До речі, страви нам принесли на брудних тацях:

Це місце.

Незважаючи на те, що страви тут готують напрочуд швидко, ми встигли оцінити стан вбиральні у вареничній “ Marusя”. Виявилося, що за чистотою тут слідкувати вміють:

Наш рахунок

За наше замовлення на двох ми заплатили 164 гривні.

Що ще:

Вішаки: є, але в одному залі.

Wi-Fi – є

Графік роботи: з 09:00 до 22:00.

Рейтинг на Foursquare – 7,9з 10.

Наші враження.

Загалом, страви тут готують доволі смачні, однак над інтер’єром кафе власникам необхідно попрацювати.

* Примітка

Цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження  від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно.

У коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики.

 Читайте також на нашому сайті:

Тест-драйв закладівЛьвова: йдемо їсти піцу ресторан “Да Вінчі”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...