• Головна
  • Всі у «Світ шкіри та хутра» на шопінг!
Новини компаній
13:00, 22 грудня 2017 р.

Всі у «Світ шкіри та хутра» на шопінг!

Новини компаній

Новорічні свята вже зовсім скоро, а це означає, що вже зараз потрібно обирати подарунки для рідних та близьких, а також не забути про себе. Ми вирішили вам допомогти у цьому питанні та порекомендувати місця для вигідного шопінгу.

Сьогодні наша команда завітала до «Світ шкіри та хутра» - першої української мережі магазинів верхнього одягу та аксесуарів для жінок та чоловіків. У «Світ шкіри та хутра» ми знайшли якісні та стильні новорічні подарунки з реальними знижками до -50% на весь асортимент, але спершу декілька слів про саму мережу. 

«Світ шкіри та хутра» працює понад 15 років, магазини мережі представлені у дев’яти містах України. В асортименті магазинів представлені колекції верхнього одягу від виробників Греції, Туреччини, колекції власного виробництва з натурального хутра норки, рудої та чорно-бурої лисиці, мутону, песця, бобра, ондатри, нутрії, лами і т.д., шкіряні куртки та френчі, головні убори та аксесуари.

Також звертаємо вашу увагу на те, що в асортименті представлені не тільки вироби зі шкіри та хутра, а й пальта з натуральних матеріалів, такі як вовна та кашемір, легкі демісезонні та теплі зимові куртки з різними утеплювачами (синтепон, тінсулейт, холофайбер, біопух). 

«Шуби у нас коштують від 6000 грн., дублянки від 5000 грн., шкіряні вироби від 3000 грн., пальта від 1000 грн., а куртки з різноманітними утеплювачами від 900 грн.», - розповідає продавець-консультант магазину. Тому можна з упевненістю сказати, що у цих магазинах легко підібрати верхній одяг та аксесуари на будь-який смак та гаманець.

Всі у «Світ шкіри та хутра» на шопінг!, фото-10

У Львові мережа «Світ шкіри та хутра» представлена двома магазинами, один з яких знаходиться у самому центрі міста за адресою проспект Свободи, 19 (тел.: 099-126-67-73) та другий у ТРЦ «King Cross Leopolis», 2й поверх (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30, тел.: 095-819-82-15).

Додамо, що мережа «Світ шкіри та хутра» також має свій інтернет-магазин mir-mexa.com, де представлено велику кількість верхнього одягу та аксесуарів. На сайті можна легко, не виходячи з дому, придбати будь-який верхній одяг та аксесуари.

Запрошуємо всіх львів’ян та гостей міста на новорічний розпродаж у «Світ шкіри та хутра»! Побалуйте себе та своїх близьких такими незамінними подарунками!

Всі у «Світ шкіри та хутра» на шопінг!, фото-11
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...