• Головна
  • Феноменальний засіб для імунітету
Новини компаній
16:15, 5 січня 2018 р.

Феноменальний засіб для імунітету

Новини компаній

Імуномодулятор Джерело лауреат гранту Канадського уряду і фонду Білла і Мелінди Гейтс. Метою гранту є «... пошук інновацій, здатних зробити прорив в охороні здоров'я, доступних для впровадження в практику, застосування яких змінить шлях лікування захворювань з очевидною користю в рішенні актуальних проблем охорони здоров'я»

За прогнозами медиків, в Україні, вже в грудні, може початися епідемія грипу. Крім знайомих штамів прийде новий вірус Мічиган, від якого у людей немає імунітету. Найбільше від вірусу постраждають люди з ослабленим імунітетом, люди пенсійного віку, діти.

Про те до чого може привести епідемія, чому медикаменти не приносять користі і чи є новий спосіб вилікуватися від вірусних інфекційних хвороб в інтерв'ю розповів генеральний директор НВО Екомед В.С. Пилипчук.

Феноменальний засіб для імунітету  , фото-1

Володимир Сергійович, розкажіть, будь ласка, про основне призначення Ваших центрів!

Центри Екомед покликані знайомити людей з принципово новими підходами в медицині, які вже сьогодні дозволяють лікувати рак, атеросклероз і багато інших важкі захворювання! Це вже не фантастика, а сьогоднішні реалії. Успішні результати у лікуванні повністю підтверджені як інструментальними дослідженнями, так і клінічними випробуваннями. Наші рекомендації допоможуть кожному вирішити його проблему зі здоров'ям, вилікуватися від важкого недугу, позбутися від довічної медикаментозної залежності, продовжать молодість, комусь подарують можливість ростити дітей.

«Поспішайте робити добро!» - цим девізом доктора Гааза ми вдохновляємось у нашій роботі.

Фітоконцентрат Джерело - лауреат гранту Канадського уряду і фонду Білла і Мелінди Гейтс. Більш того, імуномодулятор Джерело-Іммуноксель став переможцем конкурсу Grand Challenges Canada "Stars in Global Health" - "Зірки глобальної Охорони здоров'я». Комісія конкурсу включила у себе цілий ряд нобелівських лауреатів, зазначила хороші результати досягнуті нами і дала дуже високі оцінки.

Метою гранту є «... пошук інновацій, здатних зробити прорив в охороні здоров'я, доступних для впровадження в практику, застосування яких змінить шлях лікування захворювань з очевидною користю в рішенні актуальних проблем охорони здоров'я».

Феноменальний засіб для імунітету  , фото-2

Хотілося б повернуться до майбутньої проблеми - насувається епідемія грипу, яка може початися в кінці листопада-початку грудня поточного року. Як правильно сформувати наше ставлення до грипу і як правильно його лікувати?

Уявіть собі, що в кожній людині є величезна кількість різних інфекційних збудників, яких доводиться на кожну клітину більше 100 видів. Це не тільки широко відомі віруси грипу або ГРЗ, а й віруси герпесу (яких більше 30 видів), віруси папіломи (більше 50 видів). Саме цей факт повинен наштовхнути Вас на думку про те, що кошти для успішного лікування повинні володіти універсальністю. Який засіб може володіти універсальною дією? Явно, це буде не засіб прямої антивірусної дії, це буде засіб, який працює саме через імунітет.

Людина носить в собі протягом усього життя безліч вірусів, особливо поширені ті, що я перерахував раніше (герпес, папілома - прим. авт.). Активізуються вони тільки тоді, коли імунітет починає давати збої. Існує проста, але важлива для розуміння закономірність:

чим більш ослаблений імунітет, тим сильніше йде активізація вірусу в організмі. Тому головна мета полягає в зосередженні уваги на укріпленні імунітету!

Володимир Сергійович, як правильно визначитися із засобом для лікування, здатного впоратися з інфекційним недугою? Сьогодні в будь-який аптеці можна розгубитися від асортименту ліків. У своїй більшості вони спрямовані на подолання будь-якого окремого, неприємного симптому хвороби. Можна сказати, що з ними хворіти приємніше.

Ви повинні вибирати саме ті засоби, які працюють через імунітет. Ви маєте рацію, кажучи, що на сьогодення існує дуже мало ліків, що мають зміцнювальний вплив на імунітет, та й ті що є, не всі володіють необхідною високою ефективністю. Це Вам скаже будь-який хороший фахівець.

Чи можна легко знайти дієвий, надійний зміцнюючий засіб?

Це можливо, якщо зупиняти свій вибір на препаратах, які пройшли міжнародні перевірки, великі клінічні випробування і мають рекомендації для використання від авторитетних світових експертів. Важливо розуміти, що в наш час величезні вкладення грошей йдуть на рекламу ліків, що не дають належного ефекту, завдяки якій перша десятка великих транснаціональних корпорацій на Ваших захворюваннях заробляють більше 200 млрд. доларів на рік.

Відповідно, чим частіше Ви хворієте, тим більше вони заробляють. Трохи допомогти пацієнтові - їх буденна практика і золоте правило фармацевтичного бізнесу.

Найпоширенішими захворюваннями є грип та сезонні респіраторні вірусні інфекції, з якими дуже багато людей стикаються щороку. У боротьбі з ними

я давно використовую засіб, який пройшов цілий ряд клінічних випробувань і перевірок міжнародного рівня, визнаний відомими фахівцями як ефективний, який дає міцне здоров'я від інфекцій - імуномодулятор «Джерело».

Володимир Сергійович, розкажіть будь ласка в чому особливість імуномодулятора «Джерело».

В історії життя імуномодулятора «Джерело» є величезний досвід використання, і довгий термін його тестування, який показав відмінні результати. Засіб працює шляхом довготривалого посилення функцій імунітету. Гарною рекомендацією для препарату може вважатися відгук

експертів, отриманий при його тестуванні в НДІ інфекційних захворювань. У клініці, як Ви знаєте, найважча форма грипу. У період епідемії персонал приймав «Джерело». За даним фактом не було виявлено жодного випадку захворювання на грип. Засіб також було призначено хворим експериментальної групи. Висновок експертів був наступним: термін протікання хвороби в експериментальній групі скоротився в 2,2 рази у порівнянні з хворими контрольної групи. Не спостерігались побічні ефекти, і не було ніяких ускладнень терапії.

Також було проведено апробацію на групі людей хворих вірусом імунодефіциту людини (СНІД). За період вживання імуномодулятора «Джерело» не було виявлено жодного випадку захворювання на грип або ГРЗ, що дозволяє дати високу оцінку дії імуномодулятора «Джерело» на знесилений організм хворого.

Чи можна використовувати препарат як профілактичний засіб?

Я б навіть рекомендував почати використання препарату не в період хвороби, а як тільки Ви почуєте, що почалася епідемія грипу.

Завдяки легкому поглинанню клітиною організму рослинних компонентів, цей препарат не викликає побічних ефектів і здатний запобігти зараженню вірусами грипу, що повторюся, доведено Інститутом інфекційних захворювань.

Досить приймати препарат по 2-3 рази на день, згідно з рекомендаціями зазначеними на упаковці.

А що робити, якщо людина вже захворіла і їй необхідно швидко привести себе у робочий стан?

У такому випадку я рекомендую розглянути ще один варіант вживання препарату, щоб мобілізуючи вплинути на систему інтерферона: через носові пазухи. Потрібно взяти 5 крапель «Джерела» розвести у чайній ложці води і по кілька крапель закапувати в ніс.

Вже через 3 години почнеться ліквідація вірусів грипу, препарат звільнить від закладеності носа і з перших годин полегшить симптоматику захворювання. Було примічено, що приймаючи «Джерело» Ви захищаєте себе ще й від тих вірусів, які вже давно «носить» Ваш організм, та які постійно атакували його.

Яка вартість фітокомплексів Екомед, і зокрема імуномодулятора «Джерело», про який ми зараз вели розмову? Де можна придбати?

Багато громадян України дякують нам за соціальну спрямованість!

У нас в середньому фітокомплекси Екомед коштують 45 грн. Купити «Джерело» в міській аптеці можна від 30 грн. А на нашому сайті Ви можете замовити препарат з доставкою додому. Дякуємо за увагу. Будьте здорові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...