• Головна
  • Як позбутися болю у спині без медикаментів і операцій
Новини компаній
15:00, 19 грудня 2017 р.

Як позбутися болю у спині без медикаментів і операцій

Новини компаній

Біль у спині – найпоширеніша проблема, на яку часто скаржаться пацієнти. Напевно, кожен із нас хоча би раз у житті відчував дискомфорт через болі в попереку або в хребті.

На щастя, у сучасному світі біль у спині – річ виліковна. Для цього на медичному ринку існує безліч препаратів, про ефективність яких чи не кожного дня ми чуємо з екранів телевізора, або ж бачимо на просторах інтернету. Але іноді стається так, що дорогі ліки не діють, а болі в спині не просто не вщухають, а стають ще сильнішими та нестерпними. Тоді на допомогу вам приходить професійність лікарів, а біль в спині успішно лікується за допомогою інноваційного обладнання та без операційного втручання і дорогих знеболювальних.

Однією із таких медичних установ, де успішно без хірургічного втручання успішно лікують спину та пропонують пацієнтам дієвий курс реабілітації, є Центр здоров’я спини “Опора, що на вулиці Олени Степанівни, 45. Ось вже майже три роки медики Центру допомагають мешканцям міста Лева раз і назавжди вирішити проблеми зі спиною. Фахівці «Опори» лікують людей, які хворіють на кіфоз, сколіоз, остеохондроз, відчувають хронічний біль у спині, мають радикуліт або вегето-судинну дистонію, протрузії, грижі міжхребцевих дисків та інші хвороби хребта.


Це єдиний оздоровчий заклад на території Західної України, де пацієнтам пропонується пройти курс реабілітації на основі авторської методики “Самозахист організму”. В рамках реабілітації пацієнти виконують комплекс вправ і рухів на спеціалізованому пристрої “Кипарис”, у взаємодії з комплексом дихальних вправ . Цікаво, що весь реабілітаційний процес триває без хірургічного втручання, вам не потрібно купувати розрекламовані та дорогі лікувальні засоби або проходити мануальну терапію. Якщо ж буде потреба, до курсу вашої реабілітації додадуть лікувальний масаж спини.

Лікувальний пристрій, який є в Центрі, створений спеціально для профілактики та лікування захворювань хребта. Одна з характерних конструктивних його особливостей - він виконаний у вигляді дуги певного радіусу. Завдяки цьому хребет приймає природно правильне положення, завдяки чому людина розслаблюється на 70-80%. Такого ефекту не дає жоден інший тренажер!

До того ж, фахівці Центру здоров’я спини “Опора застосовують так зване кінезіотейпування - методику відновлення та реабілітації організму. Пацієнту на проблемні ділянки тіла наклеюють спеціальні стрічки-тейпи, і організм починає задіювати власні резерви для лікування, за рахунок підтримки, стабілізації м’язів, суглобів.


Тож не потрібно марнувати час лікування дорогими препаратами, або ж за допомогою хірургічного втручання. Завітайте в Центр здоров’я спини «Опора» та отримайте дієву, а головне – кваліфікаційну допомогу від реабілітологів Центру за адресою: вулиця Олени Степанівни, 45.

Додаткову про роботу Центру інформацію можна отримати за телефоном: (096) - 239 - 55 - 33 // (032) - 239 55 33 або ж на сайті:  opora-center.com.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...