• Головна
  • На Львівщині жінка заплатила 7 тис. доларів за вбивство свого чоловіка
14:49, 5 вересня 2012 р.

На Львівщині жінка заплатила 7 тис. доларів за вбивство свого чоловіка

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області попередили вбивство 35-річного жителя області, яке замовила його дружина.

Як повідомили у прес-службі Львівського областного управління міліції, жінка переслідувала мету заволодіти спільним майном.

Як зазначається у повідомленні, у серпні 2012 року працівники УБОЗ Львівщини отримали оперативну інформацію про підготовку замовного вбивства 35-річного жителя області. Як було встановлено у процесі перевірки, позбавити життя чоловіка вирішила його колишня дружина, яка була невдоволена питаннями щодо розподілу їх спільного майна. У якості посередника для пошуку кілера, жінка звернулась до свого знайомого, який вже підшукав виконавця вбивства серед своїх приятелів. Жінка оцінила життя чоловіка у 7 тис. доларів.

Під час однієї із зустрічей замовниця передала виконавцю аванс. Решту суми вона пообіцяла передати після надання їй доказів убивства. “Зі свого боку працівники спецпідрозділу УБОЗ провели оперативну комбінацію, в результаті якої підготували фотоматеріали з імітованого вбивства чоловіка замовниці. Їх у подальшому так званий «кілер» передав жінці, яка, вже не сумніваючись у виконаній «роботі» (на фото чоловік був зображений зі слідами насильницької смерті), передала «виконавцю» ще тисячу доларів США. Принагідно зловмисниця повідомила, що залишок грошей вона віддасть пізніше”, - інформує Відділ зв’язків з громадськістю. Співробітники УБОЗ Львівської області 4 вересня затримали організатора замовного вбивства.

За умов наявності у правоохоронців беззаперечних доказів, жінка визнала свою вину в інкримінованому їй злочині. На сьогодні щодо вказаної жінки порушено кримінальну справу, вирішується питання про взяття її під варту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...