• Головна
  • Ribas Hotels Group: зміни в готельній індустрії відбулись!
Новини компаній
13:00, 20 листопада 2017 р.

Ribas Hotels Group: зміни в готельній індустрії відбулись!

Новини компаній
Ribas Hotels Group: зміни в готельній індустрії відбулись!

На минулих вихідних відбувся довгоочікуваний семінар від управляючої компанії готельно-ресторанними комплексами Ribas Hotels Group. Практична зустріч для власників та керуючих готелями під назвою «100 днів зі 100% завантаження. Досвід професіоналів» зібрала багато позитивних відгуків та прохань проводити подібні заходи частіше.

У кожного докладача є свій власний успіх та велика кількість авторських ідей, якими вони поділилися із власниками готелів, розташованих у Прикарпатті. На конференції слухачі дізнались про те, на що саме варто витрачати гроші, коли йдеться про маркетинг та про те, як нарешті делегувати свої повноваження та як уникати типових помилок, керуючи закладом. Багато власників та управлінців нехтують алгоритмом якісної роботі відділу бронювання та правилами діалогу з майбутнім гостем. Адже навіть те, що менеджер не посміхається під час розмови з клієнтом може негативно вплинути на результат бесіди.

Учасники заходу отримали багато чітких та практичних порад щодо розумного керування усіма видами готельної індустрії. Спікери розповіли, як краще оптимізувати та збільшити результат свого закладу, ефективно презентувати його в інтернеті та використовувати правильні інструменти для залучення і утримання клієнтів.

До того ж, кожен з учасників семінару отримав приємні подарунки: повний алгоритм роботи відділу продажів, безкоштовний аналіз сайту готельно-ресторанного комплексу та інструкцію «6 кроків за 30 діб, які змінять ваш готель».

Наразі компанія готується до нової низки зустрічей з власниками та директорами усіх типів готельної індустрії.

Слідкуйте за новинами на сайті Ribas Hotels Group
http://ribashotelsgroup.com

або підписуйтесь на нас у FB:
https://www.facebook.com/ribasgroup/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...