15:37, 7 грудня 2017 р.

Львів'яни обирають здоров'я

Львів'яни обирають здоров'я

Львів’яни обирають здоров’я – тема спецпроекту на сайті Львова 032.ua, в якому зібрані найкращі пропозиції від ведучих спеціалістів, клінік та установ, щодо покращення вашого здоров’я та самопочуття.  Бути здоровим – це модно, як не крути. А для того, щоб бути здоровим, потрібно вчасно звертати увагу на певні проблеми,  які виникають із нашим здоров’ям.

Здоров'я - найдорожче і найцінніше чим наділила природа людину. Зберегти своє здоров'я в ідеальному стані - головне завдання кожного з нас. Однак,  найчастіше ми згадуємо про своє здоров'я тоді, коли воно не в порядку, коли виникають різні проблеми, складності, хвороби. Підтримка свого здоров’я являється невід’ємною частиною нашого життя. Адже, коли ми здорові, тоді нам легше виконувати свої поставленні цілі та й взагалі просто радіти життю. 

Осінь та зима – пори року, коли потрібно бути особливо уважним до стану свого здоров’я, оскільки погані погодні умови, різка зміна температури повітря -  все це може негативно повпливати на  ваше здоров’я. 

Профілактика хвороб- це невід’ємна частина нашого життя. Аби застерегти ту чи іншу проблему, потрібно вчасно робити профілактичні дії. Не забувайте вчасно відвідати стоматолога, адже посмішка - це наша візитка. Також важливо правильно харчуватись, оскільки те, що ми їмо може відображатись на нашому самопочутті. 

Для вирішення проблем зі здоров'ям потрібні кваліфіковані та досвідчені медичні фахівці. Знайти хорошого, професійного лікаря чи медичні товари, ми вам допоможемо у цьому спецпроекті.

В даній добірці представлені  висококваліфіковані клініки та високоякісні товари, котрі допоможуть вам зберегти здоров’я та покращити самопочуття.

Центр холістичної медицини Лелека Клуб (відділ діагностики)

Холістична медицина-це об’єднання всіх методів лікування(алопатичних та альтернативнативних). Без здачі
аналізів та витрат часу в чергах, за 10 секунд можна отримати повну діагностику Вашого організму.


Центр Холістичної медицини Лелека Клуб  володіє найсучаснішими розробками, які
 проводять аналіз динаміки змін електричного поля пацієнта і факторів, які впливають на його
стан. Обладнання відповідає всім вимогам і видає результати з точністю 99,9%, оскільки показує
людину цілісно. Воно визначає позитивні та негативні фактори впливу на здоров`я людини,
прораховує схему причинно- наслідкових зв`язків процесів, які відбуваються в організмі.


Холістична медицина включає в себе всі відомі методи (фітотерапія, мануальна
терапія, акупунктура, гірудотерапія та дієттерапія) Останнє є дуже важливим, оскільки кожен
організм є особливим та має індивідуальні потреби у харчуванні. Доведено, що більшість проблем
в організмі виникає через незнання «правил харчування», за допомогою безкровного аналізу лікар визначає 450 алергенів за 10 хвилин і клієнт отримує результат Прилад КМЕ проводить
обробку 45 тис. показників  (фізичного, психологічного та
емоційного стану людини,вірусів,паразитів).

Вартість обстеження від 200грн і вище.

  • 380 (67) 670-40-00 
  • 380 (32) 261-60-20

[email protected]

Адреса: Львів, вул Саксаганського 5

Стоматологія «Медичний Центр «Платинум»

Медичний Центр «Платинум» у Львові надає послуги лікарів-стоматологів усіх спеціальностей - гігієністів, ортопедів, хірургів, ортодонтів та дитячих стоматологів.

Всього лише за декілька років роботи Медичного Центру, нашими пацієнтами стало більш ніж дві тисячі осіб — ми цінуємо кожного. Про це говорять сотні позитивних відгуків від постійних клієнтів, число яких постійно збільшується, адже нам довіряють.

Стоматологічна клініка обладнана першокласним діагностичним і лікувальним обладнанням, в процесі комплексного лікування запущених зубів застосовуються найсучасніші стоматологічні матеріали.

Справжнє багатство Медичного Центру «Платинум» - його лікарі: стоматологи вищої категорії, їх чуйні руки, їх знання, здатність зрозуміти, відчути проблеми пацієнта, вміння допомогти йому.

Велика частина лікарів-стоматологів, ортопедів, хірургів, ортодонтів, пародонтологів  вищої категорії має за плечима значний стаж клінічної роботи. Багато працювали у відомих медичних установах України. Однак в підсумку вони зупинили свій вибір на Медичному Центрі «Платинум», в силу добре організованих умов праці, якісного обладнання, розуміння керівництвом їх сподівань і вимог.

Співробітники клініки систематично підвищують свою кваліфікацію за програмами провідних українських, європейських та ізраїльських стоматологічних центрів. У лікуванні застосовуються найсучасніші матеріали, новітнє обладнання та найголовніше — доброзичливий колектив.

Медичний Центр «Платинум» - гарантія якості. На всі види лікування ми надаємо гарантію від 1 до 5 років. Також, діє гнучка система розтермінування платежів. Є можливість співпраці з страховими компаніями.

Сайт:https://www.facebook.com/platinummedicallviv

Адреса: м. Львів, вул. Гетьмана Мазепи 25а

Тел.: +38 (096) 266-85-22, +38 (032) 293-97-31

Бутік Brigitte, протези молочних залоз, спецбілизна, косметика

Товари із бутіка «Brigitte» допомагають стати впевненою у власних силах та повірити в себе! Наша ексклюзивна продукція дозволить Вам почуватися особливою та неповторною. Тут можна придбати протези, косметику і білизну світових брендів, із якими Ви будете бездоганними у різномінітних ситуаціях в житті.

Салон Brigitte пропонує:

  • натуральні засоби по догляду за шкірою обличчя (виробництво Швейцарія);
  • високоякісні протези молочної залози (виробництво США);
  • спеціальну білизну;
  • піжами та нічні сорочки;
  • хатні костюми.

Запрошуємо жінок завітати у бутік «Brigitte» і ми відновимо Вашу віру в унікальність та подаруємо Вам впевненість у своїх силах. Тут допомагають жінкам після операції знову вести активне життя й бути впевненою. Наші професійні сертифіковані консультанти розкажуть про переваги і особливості продукції та допоможуть обрати те, що Вам найкраще підійде. У бутіку «Брігітте» панує приємна і дружня атмосфера, а ставленя по-домашньому тепле й турботливе.

Запрошуємо в бутік «Brigitte» за вдалими і приємними покупками!

Вулиця Кульпарківська, 156 а

  • +38 (098) 125-52-85
  • +38 (095) 213-93-43

Пн,Вт,Ср,Чт,Пт 10:00 - 18:00

Сб 10:00 - 15:00

Нд Вихідний

[email protected]


Children’s dream, виробництво матрасів

Діти — наше майбутнє, і дуже важливо, з раннього віку слідкувати за їхнім здоровʼям, так як, фізіологічно правильні вигини хребта формуються в перші роки життя дитини, і тому, вибір матрацу для немовляти має бути ретельним.  Компанія Children`s Dream — розуміє це,  як ніхто інший, оскільки на ринку виробників дитячих матраців — вже успішно функціонує досить довго, та, на противагу всім іншим — використовує найкращі матеріали. При виборі матрацу для своєї дитини, батьки часто вибирають візуально, а не з практичної сторони. І з бажанням здешевити, їхній вибір припадає на неякісний, дешевий продукт, який виготовляється невідомо ким, невідомо де і невідомо як. У своїй роботі, Children`s Dream використовує високоякісні матеріали, які закуповуються у найбільших виробників світу. 

Вся продукція компанії сертифікована і відповідає вимогам ДСТУ ГОСТ 19917:2016. Кожен матрац виготовлений майстрами своєї справи вручну, що надає йому певної індивідуальності.

Усі матраци є ортопедичними і мають різну ступінь жорсткості.

Купуйте найкраще – інвестуйте в майбутнє.

https://childrensdream.com.ua

+38 (098) 570 43 77

Стоматологічна клініка "Рікота"

Розпочавши роботу у далекому 1990 році, стоматологічна клініка «Rikota» стала однією з перших приватних клінік на території України. Завдяки накопиченому багаторічному досвіду, впровадженню інновацій та дбайливому ставленні до пацієнтів, клініка утримує лідируючу позицію і на сьогодні. Підтвердженням цьому є понад 17500 постійних клієнтів.

«Rikota» - клініка одних дверей. Всі фахівці клініки мають вузьку спеціалізацію, що дозволяє вже на консультації максимально точно підібрати лікаря для вирішення конкретної проблеми в індивідуальному випадку. Тут працюють кваліфіковані терапевти, ортодонти, хірурги, ортопеди, дитячі стоматологи, що дозволяє надавати весь спектр послуг в одній клініці. Маємо власну лабораторію, що значно пришвидшує час виготовлення та встановлення протезів.

Наше кредо — турбота та індивідуальний підхід до кожного клієнта протягом усього терміну лікування. Ви ніколи не забудете дати візиту до лікаря, адже адміністратори «Rikota» завжди нагадають Вам про це. А  після проведених маніпуляцій клієнт-менеджер уточнить Ваше самопочуття. Ви отримуєте індивідуальний план лікування з детальною інформацією про всі етапи.

Проводимо лікування та чистку зубів без стресу, болю і психологічного дискомфорту.

Якість лікування ми можемо підтвердити довготривалою гарантією на всі надані стоматологічні послуги.

Працюємо 6 днів на тиждень з 09:00 до 21:00, що дає можливість обрати зручний для візиту день.

Записатись на прийом можна одним із зручних способів — Online на сайті, або ж за телефонами:

Тел.: +38 (032) 259 06 06, +38 (093) 170 30 99

Сайт:https://rikota.com.ua/

Адреса: м. Львів, вул. Володимира Великого, 31

E-mail:[email protected]

Ми у соцмережах:

Стоматологічна клініка "Меdiсi"

«Меdici» - це стоматологічна клініка нового покоління, яка відкриває дері для своїх пацієнтів з 1998 року. Клініка для тих, хто обирає діагностичні та лікувальні процедури, засновані на використанні високих технологій і сучасних наукових розробок. Фахівці «Меdici» - справжні однодумці, для яких стоматологія - не просто робота, а спосіб життя. Про пацієнтів дбають творчі люди, відповідальні за результати своєї праці, віддані улюбленій справі.

Пацієнти можуть вирішити в «Меdici» будь-яку стоматологічну проблему з урахуванням будь-яких особливостей організму. Діагностика на апаратурі нового покоління дозволяє лікарям виявити перші невидимі патології і скласти кваліфікований план лікування.

Політика «Меdici» - надання тільки висококласної медичної допомоги. Для цього лікарі постійно підвищують кваліфікацію, в тому числі за кордоном, оновлюється діагностична та лікувальна бази клініки найсучаснішим обладнанням.

У клініці відчувають себе затишно і впевнено і дорослі, і діти, завдяки індивідуальному підходу до вирішення проблем кожного пацієнта.

Досвід і кваліфікація зубних техніків, а також новітні європейські матеріали і обладнання дозволяють запропонувати нашим пацієнтам найактуальніші технології.

Вибираючи клініку «Меdici», Ви можете бути впевнені у своїй безпеці і компетентності персоналу. А головне, Ви обираєте дбайливе ставлення до себе.

Записатись на прийом можна на сайті або по телефону.

Напрямки діяльності клініки «Меdici»:

  • терапія
  • ендодонтія
  • ортопедія
  • ортодонтія
  • хірургія та імплантологія
  • дитяча стоматологія
  • рентгендіагностика

Адреса: м. Львів, вул. Гоголя, 10

Тел.: +38 (032) 240 37 16, +38 (067) 67 22 506

E-mail:[email protected]

Сайт:http://www.medici.com.ua/

Ми у соцмережах:https://www.facebook.com/medici.stomatologia/

Лабораторія ДНК досліджень ЛеоГен 

Лабораторія ДНК досліджень ЛеоГен проводить точні генетичні аналізи, допомагає лікарям встановити достовірний діагноз для призначення ефективного лікування. Проведення генетичних аналізів безпосередньо у Львові забезпечує доступність для жителів України точної генетичної діагностики, допомагає встановити причину хвороби та, відповідно, покращити здоров'я.

У нас можна провести дослідження на непереносимість лактози  (молочних продуктів),  мутацій генів схильності до раку грудної залози, яйників,  спадкові тромбофілічні чинники.  У генетичну лабораторію варто звернутися, коли Ви плануєте хірургічні втручання, стикалися із невиношуванням вагітності або є підозра на моногенні хвороби (муковісцидоз, галактоземія, фенілкетонурія, хвороба Вільсона, гемохроматоз). Також ми визначаємо генетичні чинники непліддя у чоловіків, які зумовлюють зміни сперматозоїдів та їх здатність до запліднення. Додатково проводимо виявлення інфекційні збудники методом ПЛР. 

Результати генетичних тестів допомагають нашим клієнтам покращити якість життя: точно діагностувати захворювання, спланувати народження здорової дитини або дізнатися про історію своєї родини. Адже найефективніший спосіб зберегти  здоров'я — профілактиза завхворювань чи їх виявлення на ранніх стадіях та правильне лікування. ДНК-тест допомагає дізнатися до яких хвороб у Вас є найбільша спадкова схильність та завчасно вжити заходів щодо уникнення розвитку цих недуг.

Доступ до генетичної інформації може значно покращити якість Вашого житття! Такі дослідження у Львові можна пройти в лабораторії Leogene.

Адреса: вул. Зигзаг, 5

Телефони:

  • + 38(032)247-95-67,
  • +38(098)010-84-66 
  • +380(32) 292-64-54,
  • +380(96) 171-59-59

Сайт:http://leogene.com.ua

Еmail:[email protected]

Графік роботи: пн-пт 9:00 — 18:00; сб 9.00 - 13.00

Arcopedico - анатомічне взуття

Бути щасливою людиною хоче кожен з нас. І найважливішою умовою в цьому є наше здоров'я. На сході кажуть, що людина залишається молодою і здоровою настільки, наскільки є здорові її хребет і ноги, наскільки легко їй ходити, бігати, рухатися. Здоров'я хребта і ніг напряму пов'язано з тим, в якому саме взутті ми ходимо.

Не так давно на ринку України з'явився унікальний португальський бренд здорового взуття " Arcopedico", який був створений 50 років назад геніальним вченим професором Еліо Пароді. Провівши вичерпні дослідження , професор розробив концепцію - повна адаптація будь-якої форми ноги завдяки гнучкому верху і ергономічній  підошві, яка тренує ногу, зміцнюючи м'язи. Ця концепція була розроблена на вимогу тих, у кого проблемні ноги та тим, хто не міг знайти "носильне" взуття через свою форму стопи.

Задоволення основної потреби споживача - ходити в комфорті - це головний курс еволюціії бренду взуття "Arcopedico". Здорове взуття- здорова і щаслива людина! В даний час " Arcopedico" пропонує широкий вибір стилів, що випускаються під дуже суворою політикою 3-х основних принципів бренду:

1) Еластична здатність.  Досягнуто, коли еластичний верх взуття пристосувався до форми стопи, дозволяючи нозі відчувати себе комфортно, як у власному "одязі". 

2) Подвійна система супінатора.   Характерна в нижній частині, устілка з гнучкою масою під п'яткою та в передній частині підошви, щоб забезпечити належне фіксування та правильну опору стопи. 

3) Легкість підошви.

Якщо ви почнете носити анатомічне взуття бренду " Arcopedico" , ви відчуєте справжню насолоду при ході. Вам захочеться ходити більше. Вам захочеться частіше прогулюватися по своєму улюбленому парку чи вулицями прекрасного Львова.  Взуття " Arcopedico" - це щось абсолютно нове у відчуттях. Придбавши вперше пару взуття цього бренду, ви здивуєтеся, що таке можливо. Взуття, в якому комфортніше ходити, ніж босому. Придбати це унікальне взуття ви зможете у Львові, в торговому центрі " Магнус" , на 3 поверсі, магазин " Arcopedico".

ТЦ " Магнус", 3 поверх

Тел.: 0976811571,

[email protected]

http://arcopedico.com.ua/

Реабілітаційний центр Дорога

Фахівці ГО Центр Дорога надають кваліфіковану допомогу в сфері лікування та реабілітації хімічних та поведінкових залежностей. Ми допомагаємо сім'ям, які стикнулися з проблемами наркоманії, алкоголізму, ігроманії, співзалежних стосунків та проводимо корекцію ризикованої поведінки у підліків, повертаючи людей до щасливого і здорового життя. За багаторічну діяльність у нас сформувалася своя методика на основі методу терапевтичної спільноти і елементів програми “12 кроків”, а лікування можна пройти в стаціонарному відділенні на Львівщині.

У Реабілітаційному центрі Дорога функціонують групи психологічної підтримки залежних та їхні родин. Ми не лише здійснюємо тривалу реабілітацію пацієнтів, а й займаємось профілактикою ризикованої поведінки і таких небезпечних хвороб,  як ВІЛ/СНІД та гепатит С.  Наші працівники працюють з підлітками,  навчаючи їх більш здоровим формам поведінки.  Також активна діяльність проводиться в роботі з ув'язненими у виправних колоніях Львівської області.

Спеціалісти центру надають ефективні послуги з консультації, лікування та реабілітації залежностей,  персонал постійно підвищує свій професійний рівень на тренінгах та семінарах в Україні й за кордоном.  

Ми впенені, що після успішного проходження лікування, людина може знову насолоджуватися життям і весело проводити час без алкоголю чи наркотиків. Для цього ГО Центр Дорога організовує цікаве й змістовне дозвілля: ми проводимо турніри із футболу, організовуємо спуски на байдарках, походи в гори, табори для молоді.  

Якщо Ви чи Ваші близькі стикнулися із проблемою нарко- алкозалежності чи ігроманії — звертайтеся за допомогою в ГО Центр Дорога!

Адреса консультативного пункту:  вул. Кульпарківська, 160

Телефони:  (067)453-53-20, (067)341-48-69, (067)673-39-78, (097)752-00-20

Сайт: http://dorogatc.com.ua/

Соцмережі:https://www.facebook.com/doroga.centre/

Мережа медичних закладів "Medicоver" 

Мережа медичних закладів Medicоver  заснована у 1995 році та завоювала репутацію і довіру мільйонів людей у Центральній та Східній Європі. З 2014 року Medicоver дбає також і про українців, надаючи якісні послуги у сфері охорони здоров’я та діагностики.

 Європейська клініка Medicоver у Львові об’єднала команду висококваліфікованих фахівців, які піклуються про абсолютну якість здоров'я пацієнтів. Нашими перевагами  є рання діагностика, новітні технології та обладнання, а також комфортні та безпечні умови лікування.

 В поліклініці Medicоver Ви можете скористатися послугами сімейного лікаря або педіатра та відчути переваги поширеної в усьому світі практики сімейної медицини, зробити щеплення та пройти медогляди дорослим та дітям, отримати консультації вузьких спеціалістів, скористатись послугами сучасної лабораторії, косметолога, стоматолога, тощо.

 Доросла та дитяча хірургія  в Medicover – це безпечна малоінвазивна хірургія одного дня, досвід хірургів, які проходили стажування у кращих клініках Європи та спеціально обладнана smart-операційна. Із 2004 року Medicover  сертифіковано за міжнародним стандартом ISO  серії  9001. Це свідчить про безперервне вдосконалення та відповідність наших медичних послуг міжнародному стандарту якості.

 У 2015 році заклад отримав вищу акредитаційну категорію  на відповідність критеріям державної акредитації закладів охорони здоров'я.

«Medicover – абсолютна якість твого здоров’я!»

Сайт:https://medicover.com.ua/

Адреса: м. Львів, вул. Антоновича, 102

Тел.: +38 (032) 295 55 55, + 38 (093) 911 03 03

Соц. мережі:https://www.facebook.com/medicover.ukraine/

 Центр репродукції “Паренс-Україна”

Центр репродукції «Паренс-Україна» працює в галузі комплексної діагностики й лікування безпліддя. Тут користуються найсучаснішим обладнанням та впроваджуємо новітні технології в медицині. До Ваших послуг висококваліфіковані спеціалісти, сучасні та надійні методи лікування, індивідуальний підхід до кожного пацієнта і спеціалізована лабораторія.

Паренс-Україна спеціалізується на проблемах жіночого та чоловічого безпліддя. Тому в нашому Центрі до Ваших послуг програма запліднення In Vitro, комплекс гінекологічних послуг, діагностика та лікування сечо-статевої системи й сексуальних розладів, ведення вагітності. Після детального обстеження Вам запропонують оптимальний метод лікування та допоміжних репродуктивних технологій: внутрішньоматкова інсемінація, метод ІКСІ, допоміжний Assisted Hatching, кріоконсервація ембріонів, ооцитів та сперми і зберігання кріоконсервованого матеріалу.

Сучасна Лабораторія Центр репродукції “Паренс-Україна” єдина в Західній Україні проводить аналіз виявлення пошкодження ДНК сперматозоїдів та розширену комп’ютерну спермограму, що дає морфологічну, кількісну та якісну картину сперми (SCA).

Центр репродукції “Паренс-Україна” пропонує свій досвід та щиру відданість.

Наша адреса: вул.Щирецька, 36 ТВК Південний

Телефони:

  • +38 (032) 295 28 75,
  • +38 (093) 671 97 87,
  • +38 (097) 175 45 18.

Сайт:https://parens.com.ua/

Email:[email protected]

Соцмережі:

Пізнай світ — слухові апарати, оптика

“Пізнай світ” допомагає львів'янам змінити якість життя, почути й побачити різноманіття звуків та барв, які є навколо нас у цьому дивовижному світі. Наші крамниці поєднують в собі центри слуху та салони-оптики. Досвідчений колектив проведе кваліфіковані косультації та дасть відповді на питання щодо зору й слуху.

Спосіб вирішення корекції зору за допомогою оптичних лінз існує вже кілька століть. Але для мільйонів людей окуляри продовжують бути важливою складовою життя чи навіть іміджу й стилю. У “Пізнай світ” до Ваших послуг в сфері оптики:

  •  Комп’ютерне обстеження зору
  •  Контактні лінзи
  •  Виготовлення окулярів
  •  Широкий вибір аксесуарів та оправ

Слухові апарати стали невід’ємною частиною гармонійного життя та активної соціальної діяльності для осіб з втратою слуху. Завдяки новітнім технологіям та сучасним дослідженням при бінауральному слухопротезуванні стало можливим задовільнити будь-які потреби корекції втрати слуху. Щодо слухових апаратів (СА) “Пізнай світ” пропонує:

  •  Комп’ютерну діагностику слуху
  •  Підбір слухових апаратів для дітей та дорослих
  •  Налаштування і корекція СА, їх сервісне обслуговування
  •  Сурдопедагог
  •  Виготовлення індивідуальних вушних вкладок
  •  Консультація ЛОРа та лікування вухо-горло-носа
  •  Виїзд фахівця додому
  • Пробне користування («тест драйв») слуховим апаратом різних технологічних рівнів.

Отримайте можливість пізнавати світ у повноті всіх його барвів звуків. Пізнавайте світ разом з нами!

Сайт:http://www.psvit.lviv.ua/

Соцмережі:

Email:[email protected]

Адреси:

вул. Коновальця, 54 (вхід з двору) тел. (096) 801-61-66, (032) 253-07-98 тел./факс: (032) 237-46-84

вул. Садовського, 4 тел. (032) 243-90-56, (067) 870-80-22 - сервісний центр

вул. Глінки, 5 тел. (032) 253-07-98

пл. Липнева, 3 тел. (032) 243-90-57

ТЦ "Шувар", крамниця №133 тел. (093) 027-11-95

Центр холістичної медицини Лелека Клуб (масажне відділення)

Ми всі звикли до слова-масаж,а що ми під цим розуміємо?

Є сотні різних методик, шкіл і напрямків. Центр холістичної медицини Лелека клуб робить акцент на діагностиці хребта як цілісної системи організму, адже там знаходиться фрагментарне відображання всіх систем і органів, як кажуть в народі-всі хвороби від хребта.

Спеціаліст Юрій Альбертович Жуков, практикує авторські методики лікування міжхребцевих кил, використовуючи двадцятирічний досвід роботи; проводить реабілітацію після травм і хірургії; також працює на покращення зору, лікування вегето-судинної дистоніі, покращення роботи сечостатевої системи та покращення психо-емоційного стану під час клімаксу, а також лікування сколіозів у дітей.

Центр володіє найсучаснішим обладнанням для супутнього лікування інших вторинних захворювань (гепатити, панкреатити, запальні процеси сечостатевої системи, виведення солей та дроблення каменів, катаракти, неврологічні розлади, клімакс, простатит, аденома, ожиріння).

Адреса: м. Львів, вул. Івана Франка,74

Обов’язково попередній запис: тел.: 067 670 4000

Стоматологічний кабінет «Здобуток»

Стоматологія "Здобуток" хоче зробити вашу посмішку ще кращою!

Професійна та відповідальна команда лікарів прагне допомогти відчути кожному пацієнту насолоду від його посмішки!

Наші послуги

Досягнувши неймовірних зусиль  ми розширили спектр стоматологічних послуг.

Естетична стоматологія

  • Вирівнювання зубів(за допомогою нової системи роботи з капами)
  • Реконструнція зубів
  • Вініри
  • Художня рестраврація зубів

Протезування

  • Знімні пластинчасті протези(акрилові,нейлонові)
  • Цирконові коронки

Ендодонтія

Терапевтична стоматологія

Ортодонтія

Остеопатія

Ми завжди стежимо за новітніми стоматологічними дослідженнями,саме тому ми використовуємо найсучасніші методи і технології(робота під мікроскопом) і тільки  якісні  матеріали.Ми спеціалізуємося та часто виконуємо різноманітні загальні стоматологічні процедури, тому ви можете бути впевнені, що ваша робота буде виконана  кваліфікованими та досвідченими лікарями. Завдяки арсеналу найсучаснішого обладнання та досвідченому багатопрофесійному персоналу, присвяченому вашому стоматологічному здоров'ю, ми маємо унікальну можливість запропонувати найкраще у своєму роді стоматологічну допомогу.

Наш обов'язок -забезпечити  найвищу якість стоматологічної допомоги для наших пацієнтів, і ми хочемо зробити те саме для вас. Щоб отримати додаткову інформацію або запланувати зустріч, зв'яжіться з нами сьогодні.

Сайт:https://www.032.ua/catalog/index/662181

Адреса: м. Львів, вулиця Джорджа Вашингтона, 7

Телефон: +380 (32) 270-00-88, +380 (32) 245-40-21

Львів'яни обирають здоров'я, фото-116

Медичний центр Доктора Бубновського

Метод професора Бубновського – новий етап реабілітації хворих з патологією опорно-рухового апарату (ОРА).

За останні 100 років число м'язових навантажень зменшилося в 10 разів, тому кожне наступне покоління (наступні 20 років) стає слабшим як біологічний вид.

Здоров'я людини залежить від соціальних умов, а також від факторів:

  • 10% спадковість;
  • 15 % медичне обслуговування, клімат;
  • 7%  клімат;
  • 60% спосіб життя.

Суспільство розділене на 3 категорії:

1) здорові – 5%

2) з погіршенням стану – зниженням працездратності – 15-20% 

3) різке погіршення працездатності – 80-75%

Шляхи вирішення проблеми здоров'я та довголіття:

1) Нічого не робити – бездіяльність.

2) Використовувати косметику – обдурювати себе та інших.

3) Вірний шлях – древні мудреці стверджували – омолоджуватися з середини. 

Як казав Гіпократ – “найкращі ліки це ліки всередині нас”. Усі ці тезиси є в основі методу Бубновського:

  • сомавідновлення,
  • самопідкріплення,
  • саморегуляція

Таким чином, сама методика Бубновського з усіма її етапами, а саме: з індивідуальною міофасціальною діагностикою, дихальною гімнастикою  (діафрагмальне дихання) та складним комплексом вправ у формі фізичного навантаження; вправи на МТБ (декомпресія), скеровані на зміну рухового стереотипу  у бік корекції зміну імунної функції пацієнта в бік укріплення мязевого-суглобового апарту  (в комплекс реабілітації входить масаж, водні процедури та партнерна гімнастика).

Діяльність 6-ти потужних центрів Бубновського в Україні переконливо  довели що м'язова тканина а з нею і кровоносні судини (на рівні мікроциркуляції) відновлюються в кожному віці якщо створити умови для руху).

Сайт:http://www.bubnovsky.com.ua/

Адреса: Львів, вулиця Федьковича, 60-А

Телефон: (032)245-10-45

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...