• Головна
  • Як ремонтують вулицю Личаківську, - ВІДЕО
18:02, 22 вересня 2017 р.

Як ремонтують вулицю Личаківську, - ВІДЕО

На вулиці Личаківській, що Львові, триває масштабний ремонт на ділянці від вулиці Мечникова до вул. Котика, який було розпочато ще у березні цього року. 

Нещодавно наш кореспондент побував на вул. Личаківській і підготував для вас відео про те, як там  тривають ремонтні роботи: 


Нагадаємо
 , 25 березня, у Львові розпочали ремонтувати частину вулиці Личаківської. Ремонт вирішили проводити у три етапи. Перший етап - це ремонт перехрестя Личаківська-Мечникова, який уже закінчено. 

Другий етап ремонтних робіт - це ремонт дороги від перехрестя і до вулиці Котика і третій - завершальний етап робіт - це ремонт від вулиці Котика до вул. Пасічної. Відремонтувати частину вулиці Личаківської львів'янам обіцяли за 7-8 місяців. Тепер ж завершити усі роботи ремонтні роботи планують наступного року. 

Як здійснюється об'їзд автомобілів дивіться на цій схемі:

Як ремонтують вулицю Личаківську, - ВІДЕО, фото-1

Додамо, що через ремонт вулиці Личаківської трамваї №2 більше не їде з Коновальця на Пасічну, а курсує за маршрутом: від вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка – і до Академії мистецтв та у зворотному напрямку.

Натомість трамвай №10, кінцева якого теж була на вул. Пасічній, наразі не курсує взагалі.

Як раніше писав 032.ua, у понеділок, 18 вересня, у Львові для руху транспорту відкрили перехрестя вулиць Личаківська -Мечникова. У зв'язку із відкриттям перехрестя, трамваї №7 повернулися на свій звичний маршрут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...