• Головна
  • 26-річний львів'янин на першому побаченні жорстоко вбив жінку. Фото
17:02, 23 серпня 2017 р.

26-річний львів'янин на першому побаченні жорстоко вбив жінку. Фото

26-річний львів'янин на першому побаченні жорстоко вбив жінку. Фото

У с. Калинівка Зборівського району Тернопільської області 26-річний львів'янин жорсткого вбив 38-річну мешканку с. Сокільники Путомитівського району Львівської області.

За інформацією відділу комунікації поліції Тернопільської області, львів’янин вдарив жінку кулаком в обличчя, а коли вона пригрозила зверненням в поліцію, почав душити руками. Рот жертви чоловік закрив клейкою стрічкою, яку знайшов неподалік, а коли та перестала дихати, він скинув її тіло у воду.

Чоловік розповів поліції, що тіло одразу спливло, відтак підняв з води 14-кілограмовий камінь й замотав у футболку жертви і скинув з дамби у ставок.

Після цього львів’янин пішов до свого 4-річного малюка спати. Додамо, що вагітна дружина чоловіка на момент скоєння злочину була у лікарні.

«Львів'янин готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину. На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку», - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска.

У вівторок, 22 серпня, підозрюваного у вбивстві жінки  затримали у Львові і взяли під варту. Його вже оголошено про  підозру у скоєнні злочину кваліфікованого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кримінал #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...