• Головна
  • У львівській Ратуші стартують «Єврейські дні»
14:25, 5 липня 2017 р.

У львівській Ратуші стартують «Єврейські дні»

У львівській Ратуші стартують «Єврейські дні»

Головною родзинкою програми стануть лекції про музеї, у рамках яких обговорюватимуть проблеми і виклики збереження культурної спадщини.

Як повідомили сайту 032.ua організатори, «Єврейські дні у Ратуші» триватимуть з 11 до 27 липня.

Подію відвідає низка провідних музейних працівників з України, Польщі, Ізраїлю, Росії, США, які обгворять «бум ХХІ століття» у своїй галузі.

Зокрема, йдеться про реорганізацію та сворення нових музеїв по всьому світу, впровадження інтерактивних форматів та технологій у експозиціях, зростання динаміки відвідуваності музеїв.

Директори популярних музеїв ділитимуться історіями успіху та візіями щодо популяризації культурної спадщини та її збереження.

Під час лекцій відвідувачі дізнаються про становлення музеїв у Львові до 1939 року, причини «музейного буму» сьогодення, роль сучасних закладів у формуванні громадської думки, обговорять єврейську спадщину Східної Європи.

Події відбуватимуться у приміщенні ресторану “Ратуша” (пл. Ринок, 1). Лекції та дискусії відбуватимуться українською та англійською мовами з синхронним перекладом. Вхід вільний.

Нагадаємо, днями у Львові невідомі кинули "коктейль Молотова" у єдину діючу міську синагогу. Влада Львова засудила дії вандалів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #культура #євреї
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...