• Головна
  • Департамент поводження з відходами ЛМР буде функціонувати навіть після передачі області повноваження з вивозу ТПВ (ФОТО)
15:30, 4 липня 2017 р.

Департамент поводження з відходами ЛМР буде функціонувати навіть після передачі області повноваження з вивозу ТПВ (ФОТО)

Департамент поводження з відходами ЛМР буде функціонувати навіть після передачі області повноваження з вивозу ТПВ (ФОТО)

У Львові не хочуть ліквідовувати департамент поводження з відходами навіть після того, як повноваження  вивозу  ТПВ із міста перебере на себе обласна влада.

Про це журналістам сьогодні, 4-го липня, розповів заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства ЛМР Сергій Бабак.

За його словами, наразі в департаменті працює всього одна людина, однак в мерії вважають, що цей підрозділ має функціонувати в місті й надалі.

"Станом на сьогодні там є одна людина – директор департаменту. Охочих немає. Черга не стоїть. Він, звичайно, має бути. Тому що місто буде займатися сміттям у тому чи іншому вигляді, роздільним збиранням, підтриманням порядку, координацією з ОДА. Залишається відкритим питання пошуку полігону", - сказав Бабак.

Читайте також на нашому сайті: 

"Територія ТЕЦ-2, де планують збудувати сміттєпереробний завод, належить громаді Львова", - Сергій Бабак (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...