• Головна
  • Зробити кухню на замовлення — саме те, з чого варто починати ремонт
Реклама
14:06, 20 березня 2017 р.

Зробити кухню на замовлення — саме те, з чого варто починати ремонт

Реклама

Коли ви уявляєте, як буде виглядати ваш майбутній будинок, то думки починаються зовсім не з облаштування власного тихого, затишного кутка, наприклад, спальні або робочого кабінету, або ж персональної кімнати відпочинку. В першу чергу в голову приходять вітальня та кухня - це як раз ті приміщення, де вранці і ввечері сходиться вся родина, де збираються рідні та друзі, коли приходять в гості, де ви з задоволенням проводите більшість свого вільного часу і хотіли б проводити ще більше.

Саме так, сьогодні кухня стає в один ряд з вітальнею, це вже не «чорнове» приміщення, приховане від сторонніх очей, а ще одна повноцінна кімната, облаштована зі всіма зручностями і завжди відкрита для гостей. Кухня - це самий задіяний робочий простір у всьому будинку, а значить, тут все повинно працювати на вас і як по команді відповідати вашим вимогам - все повинно бути під рукою, швидко та легко доступно, та нічим не обмежувати вас в русі. Крім того, тепер це демонстративне приміщення, яке ви просто зобов'язані зробити привабливим для себе і своїх гостей. Тому, якщо ви вже серйозно задумалися про реконструкцію або ж про створення з нуля, немає нічого кращого, як зробити кухню під замовлення - таку, яку хочете саме ви, і яка ідеально впишеться в периметр відведеного для неї приміщення.

Ергономіка - це якість, яка поступово витісняє сьогодні чарівний, безглуздий дизайн з меблевого ринку. В першу чергу в меблях цінується комфорт та зручність, практичність і відповідність своєму призначенню - особливо це стосується кухні. Господиня не повинна носитися, як заведена по кімнаті, нервово хапаючись за все, що під руку потрапить, в пошуках потрібного предмета, боячись не встигнути приготувати довгоочікувану страву. Компанія-виробник кухонь на замовлення у Львові — DioLini, за роки роботи в Україні, змогла довести своїм клієнтам, що процес приготування їжі може бути простішим і легшим за рахунок правильного планування кухонного простору, що він може приносити задоволення, а не нагадувати виснажливий і нещадний біг на місці.

Дизайн сучасної кухні, як правило, мінімалістичний, але виправданий від краю до краю. Нічого зайвого і одночасно дуже багато нового і незвичного, як наприклад, підсвічування всередині кухонних шаф, яку пропонує DioLini, - зручно і практично, а отже безцінно для господарів будинку. Якщо ви віддаєте перевагу проводити вільний час з сім`єю та на ті справи, які приносять вам задоволення, а не знемагати на незручній кухні, пихкаючи, нервуючись і вічно не встигаючи, то не купуйтеся на красиву картинку в каталозі, а зробіть кухню на замовлення - для себе та своїх близьких. Наші дизайнери та інженери розроблять проекти, які будуть максимально відповідати вашим вимогам, підходити приміщенню, яке ви відвели під кухні, відображати всі ваші бажання і самі вибагливі капризи. DioLini - це кухні, приправлені любов'ю, продумані до дрібниць і уважні до своїх господарів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...