• Головна
  • Впродовж ночі патрульні притягнули до відповідальності трьох водіїв мопедів
10:33, 24 березня 2017 р.

Впродовж ночі патрульні притягнули до відповідальності трьох водіїв мопедів

Цієї ночі патрульні притягнули до відповідальності трьох водіїв мопедів , одному з них загрожує кримінальна відповідальність.

За інформацією прес-служби патрульної поліції Львова, 23 березня близько 2 ночі, на вулиці Кривоноса, патрульні помітили хлопця, який перебував за кермом без шолома, а мопед не мав номерних знаків. Коли інспектори почали спілкуватись з водієм, то виявили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Алкотестер показав 0,99 проміле. На 28-річного водія склали протокол за ст. 130 КУпАП - керування в стані алкогольного сп’яніння та винесли постанову за ч.2 ст.126 КУпАП – за відсутність необхідних документів для керування транспортним.

Цієї ж ночі трапився ще один випадок з нетверезим водієм мопеда, але цього разу на вулиці Володимира Великого. Хлопець намагався завести мопед, але не міг. Патрульні виявили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні винесли на нього постанову за ст. 178 КУпАП – поява у громадському місці в п’яному вигляді. Він пообіцяв патрульним, що за кермо не сяде.
Найгірша ситуація з неповнолітнім водієм мопеда, якого зупинили на вулиці Богдана Хмельницького. Йому загрожує кримінальна відповідальність. На мопеді була відсутня передня фара, а також наявні пошкодження на самому транспортному засобі. Пасажир, який сидів на скутері попереду – лежав на кермі. Водій був нетверезим, показати документи відмовився і почав агресивно поводитись — він надав патрульному тілесних ушкоджень.
17-річного водія доставили до Галицького відділу поліції та викликали матір.Конфлікт тривав близько двох годин, тому алкотестер вже показав негативний результат 0,18 проміле,що є в межах допустимої норми.

На водія також винесли постанову за ч. 2 ст. 126 – керування особою, яка не має права керування. Також, юнаку загрожує відповідальність передбачена ст. 342 ККУ – опір представникові влади під час виконання ним службових обов’язків.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...