• Головна
  • Стартують продажі у новому ЖК "Лінкольн"
Новини компаній
17:00, 21 березня 2017 р.

Стартують продажі у новому ЖК "Лінкольн"

Новини компаній

Компанія «Будімекс Проект» повідомляє про старт продажів у новому житловому комплексі «Лінкольн», що розташований в Шевченківському районі м. Львова по вул. Лінкольна, 6-А. Він складається з двох житлових будинків, що мають 14 та 16 поверхів. На ділянці приблизно 0,5 га передбачено закриту територію з підземним паркінгом та зонами відпочинку для дітей і дорослих.

Комплекс розташований у районі з розвиненою інфраструктурою. В пішохідній доступності до новобудови знаходяться: сквери та парки, продовольчі та промислові магазини, супермаркети, ринок, церква Св. Йосафата, ресторани, дитячі садочки, школи, вищі навчальні заклади, стадіон, дитяча бібліотека, аптеки, медичні заклади, автостанція, зупинки громадського транспорту, відділення «Нової Пошти» та ін. Не треба навіть переходити дорогу, щоб дістатися магазину чи дитячого садочка.

Будівництво комплексу передбачає дві черги. Першу чергу планується розпочати в квітні 2017 року, а завершити в листопаді 2018 року. Будівництво другої черги буде розпочато в липні 2017, а завершено в травні 2019 року.

Стартують продажі у новому ЖК "Лінкольн", фото-1

Всього у комплексі запроектовано 281 квартиру, парковку на 150 автомобілів, 900 м² нежитлових приміщень на першому поверсі. Квартири – покращеного планування площею 37-147 м². Кухні від 8,5 м², лоджії до 4 м², однокімнатні квартири 40-47 кв.м., двокімнатні – 56-61 кв.м., трикімнатні – від 87 кв.м. Для любителів шикарних краєвидів запроектовані дворівневі квартири на останніх поверхах з терасами. Біля будинку передбачені: затишний внутрішній двір, автостоянка для гостей, дитячий та спортивний майданчики, зелена зона відпочинку.

Комплекс буде зведено з використанням сучасних матеріалів та технологій, які гарантують комфортне проживання та мінімальні експлуатаційні витрати. Технологія будівництва – монолітно-каркасна, стіни – з керамічних блоків, утеплювач – мінеральна вата, фасад – з декоративної штукатурки та керамограніту на першому поверсі, опалення – автономна дахова котельня. В кожній квартирі передбачені: енергозберігаючі вікна, вхідні металеві двері, лічильники та регулятори температури повітря і води.

Зараз для клієнтів доступне безкоштовне бронювання квартир та нежитлових приміщень, про старт продажів буде повідомлено на сайті компанії.

Для перших клієнтів діють акційні ціни від 12 500 грн/кв.м.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новобудови #львів #купитиквартиру #квартира #лінкольн #будімекспроект
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...