Реклама
00:00, 22 лютого 2017 р.

Паливний насос

Реклама
Паливний насос - насос системи подачі палива до двигуна. Як будь-яка рідина в автомобілі, будь то дизельне, будь то бензин - сама не потече. Тому паливо необхідно подавати примусово, саме для цього, в системі забезпечення автомобіля, призначений паливний насос. При несправності паливного насоса - тиск системі падає, а значить, пуск двигуна стає більш складним, падають динамічні характеристики і стабільність роботи силового агрегату.
Причини поломок паливного насоса
• Брудне паливо - одна з головних причин виходи з ладу паливного насоса. Із будь-яких причин, що потрапили в паливо абразивні частинки, призводять до прискореного зносу робочих елементів паливного насоса;
• Перегрів насоса - досить характерна несправність насосів подачі палива, у автомобілів, з встановленим ГБО. Так як ДВС практично постійно працює на газу, в бензобаку, рівень палива часто є критичним, а бензонасос працює завжди. В даному випадку - в холосту, тому і перегрівається;
• Труднощі проходження палива по магістралі. Перегнути шланги, засмічений паливний фільтр і т.д., змушують паливний насос працювати «позаурочний»
Який і де купити паливний насос
На питання який, звичайно найкращою відповіддю буде - оригінальний. Однак, оригінальний паливний насос стоїть значних коштів. Та й сенсу особливо немає переплачувати в рази, якщо знати, яка фірма виробник постачає паливні насоси на конвеєри заводу марки Вашого авто. Фахівці УкрЗап з радістю підкажуть Вам, який паливний насос не поступається якістю «оригіналу», але коштує значно дешевше. Наприклад, такі фірми як: Pierburg, Siemens VDO, Bosch, Denso, є офіційними постачальниками своєї продукції, і паливних насосів зокрема, для заводів автовиробників. А це означає, що купуючи паливний насос однієї з перерахованих вище фірм він прослужить Вам стільки ж, скільки і оригінальний, зрозуміло, при всіх рівних умовах. Головне, щоб це був дійсно справжній Pierberg, Bosch і т.д. І саме в інтернет-магазіне UkrZap, Вам нададуть офіційну гарантію та сертифікати на всю продукцію. Телефонуйте, звертайтеся, а краще не ламати!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#автозапчастиУкраина #автозапчасти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...