• Головна
  • Яндекс таксі працює для українців
Новини компаній
16:15, 20 березня 2017 р.

Яндекс таксі працює для українців

Новини компаній

Уже понад 10 років на українському ринку веде свою діяльність компанія Яндекс. Будучи дочірнім підприємством, Яндекс Таксі має українську реєстрацію і сплачує податки до державного бюджету. До того ж, на відміну від 90% служб таксі, що не мають ліцензії, Яндекс Таксі працює на законних умовах.

На жаль, не зацікавлені в забезпеченні якісних перевезень активісти, а також міська влада, почали висловлювати свою негативну думку щодо роботи даного сервісу. Не дивлячись на те, що водії, які працюють в Яндекс Таксі є українцями, і що більшість коштів надходить до держбюджету. Як це зазвичай трапляється, маніпулюючи громадською думкою, журналісти не бажають докопатися до суті , керуючись тим , що ніби кінцевим власником компанії є країна-окупант. Насправді не Росія, а громадянин РФ є власником, що саме по собі має різні значення. В Україні сервіс представлений місцевою юридичною особою ТОВ Яндекс.Таксі Україна - дочірня компанія ТОВ Яндекс.Україна, Генеральним Директором якої є вірменин Тигран Худавердян.

Варто відзначити, що Яндекс Таксі - це не прямий перевізник, а компанія, яка торгує ПО. Сервіс Яндекс - міжнародна команда програмістів, яка не прив'язана до якої-небудь однієї країні. Тобто, виступаючи посередником між приватними таксистами і таксопарками, Яндекс забезпечує водіїв і пасажирів зручним сервісом. Компанія працює за принципом підключення водіїв, парків та ДС до Яндекс-замовленнями на вигідних умовах. Забезпечуючи цілодобову підтримку водіїв, постійний приплив клієнтів, готове ПО, Яндекс Таксі є найкомфортнішим сервісом по відношенню як до водіїв, так і до пасажирів.

Головною перевагою Яндекс Таксі є відповідальний підхід до роботи. Це чисті машини, тверезі водії, швидка подача транспорту та вигідні ціни. Коли клієнт викликає машину, він повинен бути впевнений в якості обслуговування. Перш за все - це безпека, яка забезпечується водієм і його машиною, комфорт в роботі сервісу і доступні ціни.

По своїй суті, на українському ринку жоден з тих інтернет-сервісів виклику таксі, які зараз можна зустріти (Uber, Hopin, Uklon) не працює виключно з таксопарками і диспетчерськими. Всі вони працюють з приватними водіями. Це великий плюс, тому що поїздки з перевіреними таксопарками і диспетчерськими безпечніші для пасажирів.

Еко Таксі, служба екологічного транспорту,що автивно розвивається, почала свою співпрацю з Яндекс Таксі Україна в 2016 році в якості орендодавця. Надаючи свої електромобілі в оренду даній службі, компанія забеспечіла водіїв гарантованою кількістю замовлень, що дало змогу водіям отримати не тільки вигідні умови роботи, а й фінансову підтримку у вигляді дотацій, які виплачувало Яндекс Таксі. Еко Таксі дає можливість населенню України скористатися послугами екологічно чистого транспорту, як прояв толерантного ставлення до навколишнього середовища.

Таким чином, незважаючи на велику монополію інших служб, які працюють у Харкові, водії Еко Таксі отримують гарантовані замовлення.

За час співпраці з даною фірмою, Яндекс Таксі проявила себе як сумлінна служба, яка працює для того, щоб забезпечити українців якісним таксі з гідним сервісом.

Оскільки компанія має українську реєстрацію, Яндекс Таксі Україна є ліцензованим платником податків. Це служба, яка пропонує цікаві вигідні умови роботи як для партнерів, так і для водіїв. Це сервіс, завдяки якому таксі в Україні виходить на новий рівень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...