• Головна
  • Начальник львівського СІЗО погорів на хабарі у розмірі більш ніж 50 тисяч гривень (ВІДЕО)
15:40, 15 березня 2017 р.

Начальник львівського СІЗО погорів на хабарі у розмірі більш ніж 50 тисяч гривень (ВІДЕО)

Працівники військової прокуратури Західного регіону у вівторок, 14 березня, затримали начальника одного із львівських СІЗО за отримання неправомірної вигоди у розмірі більш ніж 50 000 гривень.

Як розповів під час брифінгу у середу, 15 березня, військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, посадовця затримали у його службовому кабінеті під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 27 000 гривень.

"Грошові кошти він вимагав за видачу довідки про неможливість перебування обвинуваченого під вартою, яка є підставою для його звільнення з-під варти. Грошову винагороду чоловік отримав від дружини обвинуваченого, двома частинами: спочатку взяв 1 000 доларів, а потім 27 000 гривень", - розповів Савинець.

За словами Савинця, наразі хабарник затриманий, йому повідомлено про підозру за статтею 368 (ч.3) ККУ, а завтра суд обирати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що під час затримання, начальнику СІЗО стало погано, і довелося викликати лікарів швидкої допомоги.

"Лікарі забрали підозрюваного у лікарню, де він перебуває під постійною охороною. Лікарі вчора повідомили, що у нього підвищений тиск, ішемічна хвороба. Лікарі його обстежують, але я не думаю, що це дозволить йому уникнути відповідальності", - зазначив військовий прокурор Львівського гарнізону.

Нагадаємо, що на початку березня цього року правооохоронці затримали на хабарі головного лікаря районного медзакладу на Львівщині. 

Читайте також на нашому сайті:

Луценко: Садовому може загрожувати відсторонення від посади.

У «Яндекс.Таксі» спростовують інформацію про припинення роботи у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #хабар #начальник_сізо #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...