• Головна
  • "Карпати" нарешті перемогли, а луганська "Зоря" продовжує гонитву за "Динамо", - огляд 20-го туру української Прем’єр-ліги
Огляд
14:10, 6 березня 2017 р.

"Карпати" нарешті перемогли, а луганська "Зоря" продовжує гонитву за "Динамо", - огляд 20-го туру української Прем’єр-ліги

Огляд

Цими вихідними в Україні відбувся 20 тур вітчизняної першості, який подарував вболівальникам кілька приємних сенсацій.

1. "Карпати" - "Олександрія" - 1:0.

Напевно, головна сенсація 20-го туру. Львівські "Карпати" святкують першу перемогу навесні, ще й над доволі грізним суперником. Правду кажучи, "леви" зіграли у набагато якісніший футбол. Важко не погодитись із головним тренером "Карпат", який на післяматчовій прес-сконференції сказав наступні слова: "ми 60 хвилин грали у безшабашний футбол, а потім почали думати, як втримати перевагу". Цю саму перевагу, здобуту завдяки голу Ігора Худоб’яка, львів’яни таки втримали і тепер зрівнялися за кількістю набраних балів із "Дніпром". Однак у "Карпат" ще є гра в запасі.

"Динамо" - "Олімпік" - 1:0.

Якщо в першому колі кияни в Сумах святкували досить впевнену перемогу 4:0, то вже на власному полі поєдинок із донеччанами був для підопічних Реброва доволі складним. Більше того, у першому таймі саме "Олімпік" мав кращі нагоди для того, аби відкрити рахунок. Але кияни все ж дотерпіли і забили переможний гол на останній хвилині зустрічі.

"Волинь" - "Шахтар" - 0:1.

Луцька "Волинь", яка в попередньому турі із рахунокм 6:0 програла "Олександрії", від більш грізного "Шахтаря" пропустила всього раз, хоча рахунок мав би бути набагато більшим. 

"Ворскла" - "Зоря" - 1:2.

Друга поспіль поразка полтавської команди може поставити хрест на єврокубкових надіях "Ворскли". Відставання від 4-го одеського "Чорноморця" складає вже чотири бали, а далі у "ворсклян" поєдинок із "Олімпіком". Натомість "Зоря" сповна скористалася поразкою "Олександрії" та закріпилася на третій позиції. 

"Дніпро" - "Чорноморець" - 1:1.

Поєдинок між дніпрянами та одеситами вийшов доволі напруженим. Ніхто програвати не хотів, тож нічия виглядає досить закономірним результатом.

"Сталь" - "Зірка" - 3:0.

Очевидно, що керівництво "сталеварів" не помилилося із призначенням головного тренера білоруського фахівця Леоніда Кучука. Якщо в першому весняному матчі "Сталь" розійшлася миром із "Олімпіком", то цього разу розгромила далеко не найгіршу команду України.

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові відбулася смолоскипна хода: фоторепортаж.

На Львівщині попрощалися з гірниками, які загинули внаслідок вибуху метану на шахті "Степова" (ВІДЕО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #футбол #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...