• Головна
  • Як провести 8 березня? План від якого не відмовиться жодна дівчина
Новини компаній
11:00, 6 березня 2017 р.

Як провести 8 березня? План від якого не відмовиться жодна дівчина

Новини компаній

Усі жінки так чекають весну, тепло та ніжне свято – 8 березня.  І звичайно ж, кожна чекає в цей день квіти, привітання та приємні сюрпризи від сильної половини людства. 8-го березня можна влаштувати романтичну вечерю, вечірку або просто побути з рідними і близькими. Які ще є ідеї, щоб відсвяткувати Міжнародний жіночий день так, щоб він приніс радість, задоволення і приємні спогади?

Edem Resort Medical & Spa пропонує провести цілий день у затишному мальовничому місці 25 км від Львова.  Святкова програма протягом цілого дня, ніжна турбота та особливі емоції. Влаштуйте для себе незабутній день в Раю, де ви забудете про буденність та шум міста.

Чоловіки, зі свого боку, 8 березня повинні приділити максимум уваги своїм улюбленим жінкам. Не забувайте, що квіти в цей день – це необхідність, а не просто примха.

Потіште своїх жінок, дайте їм шанс відчути себе королевами. Починайте це робити з самого ранку: ніжно розбудіть свою улюблену, принесіть їй чашечку кави в ліжко, вручіть подарунок і, звичайно ж, букет найкрасивіших квітів та відправляйтесь на сніданок у Edem Resort Medical & Spa.

У палацово-парковому комплексі вас зустрінуть вітальним напоєм та проведуть на сніданок, котрий буде подовжено до 12:00. У 5 зірковому готелі вам нададуть у користування, протягом цілого дня, комфортний номер, де ви зможете відпочити. Також до вашого користування Spa-центр (басейн, джакузі, римська лазня, фінська сауна, руська баня, крісла хамам, доріжка Кнейпа, циркулярний душ, душ вражень, фіто-бар)де Вас чекає неповторне поєднання цілющих сил природи, сучасних передових технологій та розкішного інтер’єру. Присвятіть час собі, своєму тілу та відновленню. Забудьте про турботи, подбайте про себе у спокої та гармонії.   

Як провести 8 березня? План від якого не відмовиться жодна дівчина, фото-1

Саме 8-го березня, там познайомлять Вас з відомим Instagram-блогером Мілою Бараєвою, котра поділиться з вами натхненням та розповість все, про моду та стиль в Instagram!  На її майстер-класі Ви дізнаєтеся усі фішки та секрети Instagram середовища, як зробити фото на телефон краще ніж на фотоапарат, кольорова гама та гармонія подачі фото у профілі. Поговорите про все, починаючи з того, де черпати ідеї для фото, як правильно технічно робити і обробляти ці фото, та як взагалі функціонує цей інста-світ.  Ну і звісно освоїте це на практиці, під час квіткового майстер-класу від флористів Крихітка Flowers, складаючи свій власний букет-сніп!  А доповнить  майстер-класи – фуршет із шампанським!

Протягом цілого дня у комплексі працюватиме фотограф, який зможе зробити вам індивідуальну експрес-фотосесію на найкращих локаціях комплексу.

Завершите день ви за авторською вечерею від шеф-кухаря Артура Туманяна з музичним супроводом у затишному, романтичному ресторані-панорамі з видом на мальовничу природу та озеро.  

Як провести 8 березня? План від якого не відмовиться жодна дівчина, фото-2

Будьте впевнені, таке 8 березня запам’ятається вам надовго!

Отож у вартість програми «Моє 8 березня – мій Edem Resort Medical & Spa» входить:

  •  Вітальний напій (Welcome drink)
  • Сніданок а la carte
  • Користування номером протягом дня (Day use)
  • Денне користування Spa-центром (басейн, джакузі, римська лазня, фінська сауна, руська баня, крісла хамам, доріжка Кнейпа, циркулярний душ, душ вражень, фіто-бар)
  • Майстер – клас з флористики «Заповни свій день квітами» від флористів Крихітка Flowers
  • Фуршет із шампанським
  • Майстер –клас по інстаграму та мобільній фотографії «Власний Instagram  – стиль»  від відомого Instagram-блогера Міли Бараєвої
  • Індивідуальна експрес-фотосесія на найкращих локаціях комплексу
  • Авторська вечеря від шеф-кухаря Артура Туманяна з музичним супроводом

Деталі та бронювання програми за тел.: +38 067 314 65 12; +38 067 314 37 33

FjOnC9KBg

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...