• Головна
  • У Львові планують закупити снігоприбиральної техніки на 20 мільйонів гривень
18:20, 2 березня 2017 р.

У Львові планують закупити снігоприбиральної техніки на 20 мільйонів гривень

На закупівлю техніки бюджетом розвитку передбачено 10 млн., і ще 10 млн. – запропонували інженерні комісії.

Про це розповів сьогодні під час сесії директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак. Інформує прес-служба Львівської міськради.

«Бюджетом розвитку передбачено 10 млн. на закупівлю техніки, і зараз ШРП вже опрацьовують питання конкурсного придбання цієї техніки. Так само після звіту керівників ШРП, інженерними комісіями було запропоновано додатково додати 10 млн., щоб ще на осінь придбати техніку», - зазначив директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак.

Як зауважив міський голова Львова Андрій Садовий, порівнюючи з минулим роком, в цьому році Львів значно краще справився  з прибиранням снігу.

«Критична ситуація, коли випадала багатотижнева норма снігу, це форс-мажор. Тому інших варіантів, крім додаткової техніки, не існує. Коли випадає такий великий об’єм снігу, його фізично неможливо прибрати – треба плюс сто одиниць техніки. Але це може бути раз на рік або і раз на чотири роки. Коли місячна норма снігу випаде за два дні, це не реально прибрати. У світі таких прикладів не існує», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...